Jump to content

Vick

Members
  • Мнения

    256
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4

Контакти

  • ICQ
    14101660

Vick's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Време е за летни гуми вече, хайде махайте зимните Да се счита за ъп
  2. Vick

    Ааа т.е. не са фабрично отключени. Това ме оритесняваше защото последният айтюнс пишеше, че има нов фърмуеър за тях и да знам дали да ги ъпдейтвам или да изчакам интернет експлорър 11 със сървиз пак 7 . Мерси за инфото.

  3. bstd

    Добър ден, Vick.

    Гумите са с последния фърмуер, джейлбрейкнати и ънлокнати. Купуваш и веднага почваш да ги търкаляш. За Вас мога да предложа специална цена.

  4. Продавам 3бр. летни гуми Fulda Carat Progresso 215/55 R16 97H DOT 3308 (33та седмица 2008 година) Добавям и една подарък - същата със същият ДОТ, след като я свалих от джантата забелязах, че има отделяне на вътрешната и външната част на гумата от едната страна - може би се е получило когато се беше забил един пирон в нея и беше спаднала - при лепенето гумаджията нищо не каза (не е балон, т.е. когато гумата е напомпана няма деформация)- някой гумаджия ще се изкаже, затова е подарък. Гумите са равномерно износени, със оставащ протектор около 6 мм. Съхранявани са на хладно и тъмно и са меки. Цена за 3те - 150 лв (четвъртата подарък както споменах ) Снимка 1 Снимка 2 Снимка 3 Снимка 4 Снимка 5 Снимка 6
  5. Vick

    Добър ден,

    аз за гумите да попитам

    Дали са с последният биос и драйвери или трябва да се ъпдейтват?

×
×
  • Create New...