Jump to content

Flober

Members
  • Мнения

    484
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Flober

  1. Нямам датчик на казанчето,но лампата за прегряване на мотора работи ( скоро се уверих :) ) .Иначе и при мен замръзна изпарителя (без антифриз си е нормално ) . Цялата "гимнастика" с главата обаче ми излезе 400лв. Включва шлайф на главата,претриване леглата на клапаните,подмяна на всички гарнитури по главата,нови свещи,нови филтри,нови масло и антифриз,смяна на два датчика(за вентилатора и за стрелката на таблото) . Така че 700лв. ми се виждат леко нереални във случая.

  2. Ники, айде мини утре да свалим клапата и да я подкараме.. пък после ще се метнем до шоурума на датчиа :rolleyes:

    Ако ще ходите до " Ботев" (шоурума ) чукнете едно лично- ще ви обърнат специално внимание . :respekt:

    Ако не -Zaharieff що не отскочите до сервиза в Илиянци ? Особено ако човека може да почака някой и друг ден.

  3. Аз имах същия проблем (мисля , че за В3 или В4 не е важна разликата ). Ремонта ми излезе 100 лв. точно на посоченото място -ул. "Царибродска" , на мястото където се пресича с "Тодор Александров" в посока центъра. 0887615292-телефона на майстора, успех !

  4. Колеги , знам че въпроса е ламерски , но все пак кажете вашето мнение ако сте го правили. Предстои ми смяна на предния капак и се интересувам дали капак от В4 ще пасне на В3 и с какви евентуални усложнения може да се сблъскам.

  5. Мога само да споделя , че рейтингите в друг форум успяха доста да нажежат атмосферата.....то не беше спам ,не беше чудо. Иначе за по-големите файлове нее лошо да се помисли .

  6. Странно,чух че капака бил плексигласов........

    Моя е железен колега (проверено е) ...........

    мисля че разликата е огромна и с белите мигаче изглежда мн по добре :hilezh::bia:

    Абсолютно си прав,но след време ще стане . :bia:

×
×
  • Create New...