Jump to content

Flober

Members
  • Мнения

    484
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Flober

  1. Колега, нещо по купето не продаваш ли? Търся дясно ел.огледало , задния пепелник и таблото на парното(с врътките обаче), пиши на л.с. ако имаш
  2. Красавица, успех с продажбата колега! Само да имах налични, вече да е моя.
  3. Това пък е другата крайност-да не можеш да смениш гумата на път,ако се наложи.
  4. Нямам датчик на казанчето,но лампата за прегряване на мотора работи ( скоро се уверих ) .Иначе и при мен замръзна изпарителя (без антифриз си е нормално ) . Цялата "гимнастика" с главата обаче ми излезе 400лв. Включва шлайф на главата,претриване леглата на клапаните,подмяна на всички гарнитури по главата,нови свещи,нови филтри,нови масло и антифриз,смяна на два датчика(за вентилатора и за стрелката на таблото) . Така че 700лв. ми се виждат леко нереални във случая.
  5. Това нее за тебе ве..... Какво му е на Мерца бе? Разни хора разни вкусове.
  6. Най-добре . Ако си по-тежичък пружината няма да те повдигне заедно със седалката......
  7. Режат се срещуположни уши , при изградена инсталация отнема около 10-15 мин. цялата работа по подмяната . пп.Зад таблото има доста място за прокарване на кабели.
  8. А да ми препоръчате такъв във София ?
  9. Няма проблем за това , до сега не съм получил оплакване от приятели и колеги от тях . Но всичко си е и въпрос на избор разбира се .
  10. Ако ще ходите до " Ботев" (шоурума ) чукнете едно лично- ще ви обърнат специално внимание . Ако не -Zaharieff що не отскочите до сервиза в Илиянци ? Особено ако човека може да почака някой и друг ден.
  11. Аз имах същия проблем (мисля , че за В3 или В4 не е важна разликата ). Ремонта ми излезе 100 лв. точно на посоченото място -ул. "Царибродска" , на мястото където се пресича с "Тодор Александров" в посока центъра. 0887615292-телефона на майстора, успех !
  12. Дано колегата отговори , че и на мен ми е интересно да науча.
  13. Айде и аз ще "паркирам" каручката тук.
  14. Flober

    Клубни якета

    Писал съм ЛС. ЗА мен XL черно с черни ръкави.
  15. Са ако кажете и задни бели мигачи........ ше се навия.
  16. Ето за тези ти говоря колега излязоха ми 60 лв. с монтажа . Не знам дали се вижда от снимките , но са с допълнителни пищялки.
  17. Е нямали да е по-добре да сложат един надпис над входа (както е пред "Фантастико"-в Надежда ) с текст " Тук паркирате на собствен риск,ние не носим отговорност за автомобила ви" ?
  18. Айде да ти напиша утре че не ми се слиза до колата, моите са по-евтини, но съм супер доволен от тях.
  19. Хубаво колега , ма я гръмни при оня профан дето ти е сложил обикновенна газова на пълна инжекция. Просто за да предпазиш евентуало бъдещите му клиенти.
  20. Колеги , знам че въпроса е ламерски , но все пак кажете вашето мнение ако сте го правили. Предстои ми смяна на предния капак и се интересувам дали капак от В4 ще пасне на В3 и с какви евентуални усложнения може да се сблъскам.
  21. Мога само да споделя , че рейтингите в друг форум успяха доста да нажежат атмосферата.....то не беше спам ,не беше чудо. Иначе за по-големите файлове нее лошо да се помисли .
  22. Flober

    ЗА ВСИЧКИ С АУДИ 80-Б3

    Моя е железен колега (проверено е) ........... Абсолютно си прав,но след време ще стане .
  23. Flober

    ЗА ВСИЧКИ С АУДИ 80-Б3

    С удоволствие , но първо ще сменя предния капак после мигачи.
×
×
  • Create New...