Jump to content

ico_

Members
  • Мнения

    39
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3 1.8 T

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

ico_'s Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Аз искам да я поизправя малко, не ми е за каране на писта, високи скорости и т.н. Чудя се дали само с биалетки ще се поизправи малко или изобщо да не се занимавам
  2. Благодаря. Само с биалетки ще се поизправи ли колата, или ще трябват и носачите?
  3. Колеги, монтирах предно и задно регулируемо окачване на С3-ката ми, отпред на реглажа нямаше проблеми, но отзад няма регулиране. Колатa не беше свалена много - около 30-35мм, но освен проблема с камбъра, задните джанти/гуми "събират навътре", една към друга в предния край. Повдигнах я малко за зимата, нямаше много разлика. Идеята е да я изправя, четох по UK форумите но не разбрах дали само раздвижни биалетки (#1 на снимката) ще ме оправят, или раздвижни биалетки (#1) + регулируеми щанги (#3). #2 на снимката доколкото разбирам би трябвало да е за датчика за нивото на фаровете: Раздвижни биалетки намерих, щанги нямам идея откъде, не знам дали ще ми трябват изобщо. Някой ако знае да помага. Мерси предварително.
  4. ico_

    Какви фланци Audi S3 8L?

    Твоите параметри на джантите са същите, но моите калници са други да Мисля да поръчам направо 20 за отпред и 25 за отзад
  5. ico_

    Какви фланци Audi S3 8L?

    Благодаря на Danson, някой да има опит с по-широки фланци? Оказа се, че няма как да пробвам 30ските отзад заради липсата на болтове и разликата в централния отвор между VW/Audi и Porsche.
  6. Здравейте колеги, на мен ми предстои същия филм, но с С3. Нямах BOSE, взех цялата система и инсталацията от кола за части. Фабричен плеър си имам, има и изход за BOSE. Предполагам се разглабят същите неща, някъде ми се стори обаче, че прочетох, че ако колата има туба в багажника, инсталацията няма нужда да се сменя. Може ли някой запознат да ме светне? Мерси предварително.
  7. Колеги, искам да изкарам джантите навън, четох много мнения, но все противоположни. Не искам да "натоварвам" прекалено колата с фланците прекалено нито отпред (рейка, лагери и т.н.), нито отзад, четох, че не трябва да са повече от 15мм отпред и 20мм отзад. 15 и 20 обаче ми се струва, че малеят. Различни фланци отпред и отзад четох не е проблем. Джантите ми са OZ Ultraleggera 18' 5x100 8J ET 35. Ще минавам скоро на спортно окачване, чакам да видя една оферта за фиксирано (-30мм), ако не направо coilovers от магазина. За проба имам само едни преходни 30мм 5х100->5х130, колкото да видя колко ще изнесе отзад. Нямам дълги болтове обаче. Ако някой е правил упражнението моля да сподели, гледам тук има оферти за фланци всякакви размери, болтове обаче нямам идея откъде. Звънях на Енчо Енчев - ЕТЕ ЕООД че много ги хвалят, имат обаче в наличност само с по 15мм по-дълги от стандартните болтове. Благодаря предварително.
  8. Колеги, търся следните части за Ауди А3: - преден капак - сив, код на боята LY7M - предна броня - сива, код на боята LY7M - предни подкалници (ляв и десен) - отпред откъм бронята, не откъм купето - въздуховод/въздухосъборник на кулера (под бронята стои) държа частите да са здрави, прави, без кривини и ръжди, в добро състояние и да са в посочения цвят, не мога и нямам време да ги боядисвам допълнително. желателно е частите да са в или около София, за да мога да ги погледна. мерси предварително, цени, предложения и др. тук в темата, на ЛС или по телефона, 088761О278, Ицо се казвам. П.С Малко бързам.
  9. Не съм ги мерил, не знам дали не си внушавам, но ми се струват малко по-леки от оригиналните за юбилеен Голф 3 - ББС РС 722. според мен са идеални ако мислиш да слагаш сликове, аз ги карам с нормални гуми, но момчето, от което ги взех, ги караше със слик. джантите се продават и отделно.
  10. Колеги, имам една Toora Gold за продаване - 16',5х100,ЕТ30?,7J с втулки за централния отвор на VW, карам ги на Голф 3, стават на всички коли 5х100. Леки, прави и балансирани, със забележки/ожулвания, които са видими на снимките. Имат 2 малки заварки от по 1см. отвътре, но нямат биене и проблеми. Имам 6 гуми за тях - 4 зимни Continental Conti Winter Contact 195/50/16, DOT 05, както и две летни Continental 195/50/16, DOT 06. Със гумите може да се кара. Почти нови черни капачки. Към тях подарявам два предни стокови амортисьора за Голф 3, тесен нож за предната броня, както и 4 гуми 15 цола - стари, за закърпване на положението (2бр. зимни 185/65/15 и 2 летни 195/55/15) Цената е 480 лв. Коментари всякакви на място. В София съм, 0887 610 278, Ицо се казвам.
×
×
  • Create New...