Jump to content

b4a4

Members
  • Мнения

    43
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно b4a4

  • Рожден ден 26.06.1989

Друго

  • Kaра
    само audi-ta

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    велико търново

Контакти

  • Skype
    rimbata2

b4a4's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. не му разбирам мн мн но един приятел от софия като си доиде ще го пусна в действие и ще пиша ако има някакав резултат
  2. затова ли не ми свети и дисплея на сд-то уж не е оригинално но и тоои спря от време на време пресветва но не, мисля че е от това как да го проверя то неможе да се бръкне от никаде :Х
  3. някои нещо да обади по моя вапрос
  4. момци не е от кабелите на багайника проверих ги здрави са беше скъсана лампичката за осветление на пепелника опражих я но нито таблото сжети нито врътките на парното какво може да е ...?
  5. ще го проверя но преди 7 8 месеца като я купих отстраних тоя проблем ще видя утре благодаря за сега
  6. е добре но защо изгоря и др табло презапохме му 2 патечки и се оправи , няма логика ако моето е било преебано защо др и то изгоря ...?
  7. Момци давам директно по въпроса: изгармя ми бушона на осветлението на километража и врътките на парното и климатика , смених го и след тва спря да свети таблото уредите си бачкат показват си но не свети , сменях др таабло изгоря и то каде може да е проблема , някои сблъсквал ли се е с тоя проблем?
  8. Мерси пичага н0 моите са от старото поколение всмисъл от онея гадето им се вижда жичката , вземах ги от еди транспортер.
  9. Ами не знам просто днес като дам на контакт и нещто ми избрамчава за 3 4 секунди всеено се мести някоя клапа като на климатроник а моито е климатик нз защо се чува това до сега не се е чувало ?
  10. Оказа се пак бушона , много мрусно се е скъсал и не сам го видял хубаво.Сега трябва да открия защо гори толкова често? Мерси за схемата колега
  11. Хубаво де, но какво да му гледам на релето в смисал как да разбера дали работи ...?
  12. Тва реле при бушоните ли се намира?
  13. Колеги днес замерих с пробна лампа и на бушона няма ток ,от какво може да е това някое реле или ...?
  14. Климатика е заводски , колата е 95 , да напълно ми отказа вентилатора .
×
×
  • Create New...