Jump to content

witchking

Members
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 80 1.8E DZ

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    344863221

Персонална информация

  • Пол
    Male

witchking's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Аам...евала настина Като имаш за Б3/Б4 свиркай
  2. На B3 таблото е като на B4 нали Много ми харесаха ринговете, и ще се радвам и аз да се сдобия с едни А имате ли представа колко кинта отгоре отиват за куриера?
  3. witchking

    ЗА ВСИЧКИ С АУДИ 80-Б3

    Ето го и моя Аудьо 80 B3 1.8E 91' http://www.picvalley.net/v.php?p=u/93/23223_590.JPG http://www.picvalley.net/v.php?p=u/93/23224_634.JPG http://www.picvalley.net/v.php?p=u/93/23225_645.JPG
  4. Окей...благодаря ви за съветите. Тия дни ще го карам на майстор Лека вечер!
  5. Здравейте...Първо да кажа, че изчетох доста неща за моторното масло, но все пак исках да видя и вашите съвети...Така, дойде време за смяна на маслото - то в момента е минерално 15W40. Тъй като напоследък си е бая студеничко, прочетох, че минералното не е подходящо за под -15 градуса. Да, ама аудито ми не е първа младост и не знам като му сипя 10W40 дали няма да се разтече от някъде Вашият съвет е да си сипя пак 15W40, или да мина на 10W40? Благодаря!
  6. Ами свалил съм бронята и се вижда, че са залепени с преса, но като гледам могат да се демонтират...Точно това ще търся и днес - счупеня броня Казаха ми да търся по моргите на ул. "Цар Симеон"...Дано да намеря.
  7. Благодаря за отговора. Всъщност, говорим за ушичките на самата броня...не съм се изразил правилно Дали има начин да намеря подобна или може да се залепи по някакъв начин? На мен ми е счупено само горното "ухо"... Дайте идея какво да правя..
  8. Здравейте...имате ли идея от къде мога да намеря странична щипка за задната броня на Ауди 80 B3? Тази щипка дето държи бронята отдолу на калниците. Досега търсих, но без успех. Благодаря Ви предварително! P.S. Ако някой има счупена задна броня и може да се използват щипките да пише
  9. Вчера сипах на аудито ми 98 бензин. Колата си върви добре, даже има малка разлика в ускорението. Иксма да ви попитам, дали ако си го карам с 98 ще има някакъв проблем и дали би трябвало да падне разхода, след като бензина е с по-високо октаново число? Благодаря ви за отговорите! П.С. Двигателя е 1.8 механична инжекция 112к.с.
  10. Благодаря ви, довиждане!
  11. А да ви питам, какво точно представлява този препарат WD40?? Какво точно да искам в магазина?
  12. Еми извинявайте, ама и на мен ще ми трябва снимка А това WD40 какво е? Извинете ме за невежеството... lachko_kb@mail.bg
  13. На бензин съм....А и като се замисля и на мен си ми падат произволно....Явно ще е от моторчето за празен ход. Мерси много! Утре ще я карам на майстор и ще му кажа да го погледне
  14. Здравейте, пичове! От няколко дни ми излезе проблем с 80-ката. Като форсирам до 4-5 хил. оборота и пусна газта, оборотите падат до 300-400. Друг случай е като пусна по инерция оборотитев пак падат и колата си гасне. Вчера и в София почна да ми гасме като изключа от скорост и пусна газта... Казвайте от какво може да е?? Мотора е 1.8E DZ 112 коня.... Мерси предварително!
  15. А забравих да спомена, двигателя е DZ механична инжекция... Няма да е лошо, ако ми кажете колко е нормалния разход за този двигател градско и извънградско... П.П. Та значи казвате да пълня резервоара до горе и да изчислявам по изминати километри до следващо зареждане?
×
×
  • Create New...