Jump to content

RedMonster

Members
  • Мнения

    33
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Peugeot

Контакти

  • Website URL
    http://

Персонална информация

  • Пол
    Male

RedMonster's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ти какво направи? Ако си взел ново А3 1.8Т...на мен ми идват малко множко 50 бона..
  2. Никой ли от тук пишещите не кара А3?
  3. Стигнах до решението, че ще ги прежаля 40 бона с 3 годишен лизинг. От една година го мисля и нещо не ми се дават 30 бона за втора употреба. Но 1.6 двигателя май е много муден, с тези 12сек до 100км/ч идва по-бавен от сегашната ми кола, 1.4 доколкото разбрах е нов и отзиви за него все още няма. Интересуваме смяната на консумативите колко ще струва в ауди през 2те години гаранция. След гаранцията е ясно, че мога да поддържам колата където искам, надявам се първите 3-4 години проблеми да нямам.
  4. Здравейте, някой може ли да ми даде инфо за цени на консумативи на A3 Sportback. Замислям се за ново 1.6 или 1.4TFSI.
  5. Ако имаш желание да пробваш 308 1.6 150к.с. на 5 март ще докарат една в СФА, но premium pack... На Fiat Bravo интериора са го издялкали доста по-добре отколкото на 308цата.
  6. Ти хем искаш да е икономична, евтина като инвестиция и поддръжка и накрая изръсваш А6. Май ще ти бъде доста трудно
  7. И двете много си приличат
  8. Ако те притеснява предницата изобщо не си купувай кола. Аудито едва ли е с най-крехката предница, ако си мислиш че има кола, която е железна си се заблудил.
  9. Мисля, че ще се напълни с перални....
  10. Както сте почнали да предлагате на човека други марки....ще се включа и аз. Много се замислям...А4, А6 или нова кола Fiat Bravo2. За сега само се качвах в Bravo2 да го разгледам и останах с добро впечатление, таблото много ме изкефи. След 1-2 седмици ще докарат на един колега Bravo2 и ще го покарам. Ако ми хареса може и аз да си поръчам....
  11. RedMonster

    A6

    Гледах едно за 26К, но незнам...
  12. RedMonster

    A6

    4.2 за тези кинти...
  13. Ъъъъ, да Ви питам....чистият дизел ли е по-добър или с турбина, а?
  14. Колега joy, четейки твоя пост се сетих за онова време...от 90те "фирмата дава гаранции" - това някъде съм го чувал....а сетих се от официален представител...в крайна сметка ремонта излезе за моя сметка...( за моя радост само 200лв, и не при тях)...а начина по-който ме обориха беше - "Елате да Ви запаля ето тази кола със същия двигател на 30К км..." - колата беше с повече шумове от мойта и ми стана ясно на какво ниво им е сервиза. В България гаранцията е за сметка на клиента....
  15. Чудя се какво да, е дизел или бензин. Какво ви е мнението за FSI двигателите?
×
×
  • Create New...