Jump to content

Чудомиргошев

Members
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Чудомиргошев

  1. Тва си е много голям праз и е необходимо условие андроид да върви без да лагва, ама виж там уточни, че става въпрос за щатско, да не стане така да заблудиш бъдещите оунъри в Европа че ще имат уред с 2G RAM. Разширяемата карта с памет и Google я коментираха как и защо я махат. Стандартен USB с главни букви и удивителни я края за да подсилиш важността ли го пишеш? Като си изгубя нестандартния USB ще мога да ползвам от самсцунк? Четириядрения кво викаш правел? Някви бенчмаркове ли кърти?
  2. По какво бие платмасовия уред, че не схванах?
  3. Голям праз 4 ядра http://www.redmondpie.com/first-iphone-5-benchmark-test-reveals-dual-core-1.02ghz-a6-cpu-faster-than-galaxy-s-iii-ipad-3-nexus-7/
  4. Сметни ква почивка трее си земеш да разгледаш 30Г снимки.
  5. Аз съм си подбрал едни 3-4 хиляди снимки, които съм качил в телефона. Повече нямам време да прелиствам.
  6. Значи е пауър юзър с много качени филми. Всъщност е без значение кой с какво заема гигабайтите. По-важното е че SD слотът ще изчезне като флаша и инфрареда.
  7. Голям плюс при дълги пътувания е носенето на зарядно. Продават всякакви. Дори и за автомобил. Те вече са се осъзнали. Трябва и ти да осъзнаеш защо SD слотовете изчезват. Не е много сложно: http://www.androidcentral.com/why-nexus-devices-have-no-sd-card
  8. 4-ки на две години вървят по 500 като стой та гледай и ги нямя много. Та 600 за 4S си е оферта. Пробвай и ще видиш. Само да не е 600 отключен към вски оператори с гевей.
  9. Ся го видях. Яко е. Прави скрийншот на екрана по уникален начин. Айфоните не могат така. п.п Верно ли има 2G RAM галаксито или важи само за американската версия?
  10. Екстра. LTE мрежата на мтел е на 1800 Mhz
  11. Той може и 3К да струва стига да има кой да ги даде.
  12. iPhone се предлага в България от Deutsche Telekom(Globul) и Telekom Austria(Mtel). Т.е не се предлага официално от български оператор. Това е причината да не се предлага от Vivacom. Много е възможно да не бъде предложен от Globul защото са в процес на продажба, освен ако не бъдат купени изцяло от DT.
  13. Има известен шанс за iPhone 5 A1429 GSM да работи в 1800Mhz мрежата на Мтел, която отговаря на LTE Band 3 и се твърди в спецификацията на A1429, че се поддържа. Докато не се пробва не се вярва обаче. Едно е сигурно. Не вземайте щатски айфон ако искате LTE в Европа.
  14. Разгеле умен човек. Дано и другите хитри незомбирани съветващи да поемат нанекъде тихичко. Ае батин, Къв е тоо мерак да ги обясниш тея неща на простите? Я ги заеби зомбитата да си харчат парите за ишит. Те вече разбраха колко голем хитрец си.
×
×
  • Create New...