Jump to content

vasil636

Members
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6 3.0

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

vasil636's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. vasil636

    Масло ауди А3

    Айде нещо за кутията да кажете
  2. vasil636

    Масло ауди А3

    Здравейте, бихте ли ми казали какво двигателно масло ( спецификация, марка, количество и ако може оринтировъчна цена) да сложа на Ауди А3 1,9tdi ,2002 ,131hp, помпа-дюза. Също така колата е автоматик и нямам представа дали маслото се сменя само долива какво, колко и как? И някой има ли идея какъв тип е автоматичната скоростна кутия ? Благодаря предварително.
  3. 2006 ,ама от днес я няма..... Откраднаха я..... Даееба и нещастниците.
  4. vasil636

    Джанти а6

    А освен как ще стоят на външен вид проблем ли е за стабилноста, управлението и т. н. на колата?
  5. vasil636

    Джанти а6

    Аз гледах за междуболтовото разстояние това ЕТ дори незнам какво е впоследствие разбрах, че и то се гледа, та стават или не стават в крайна сметка?
  6. vasil636

    Джанти а6

    Здравейте, купих си джанти 17 , 5*112 , ЕТ42 . Колата ми е а6 2006 и питането ми е стават ли с това ЕТ или трябва някви допълнитешни фланци да се слагат. Благодаря предварително.
  7. vasil636

    Зимни гуми a6 2006

    Джанти тепърва ще взимам 16ки , а на такива със сигурност стават, защото от такива са свалени, въпроса е допустим ли е такъв размер гуми за това купе и какви биха били евентуалните проблеми.
  8. vasil636

    Зимни гуми a6 2006

    Здравейте, един приятел ми подарява зимни гуми Dunlop 205/55/16 на един сезон, перфектни. Та питането ми е стават ли за ауди а6 avant 2006, тъй като на капачката го дават с 225/55/16 и дали би имало някакъв проблем да карам с тях.
  9. Вчера бях в порше бг препрограмираха софта на таблото и сега всичко изглежда наред....дисплея се пуска веднага като запаля, освен това незнам дали преди го е имало като опция, но сега има и дигиталния километраж. Благодаря на всички за съветите.
  10. Под смяна на софтуер се има предвид да се ъпдейтне mmi или смяна на софта на фис дисплея на таблото е отделно. И пак казвам фиса работи, само че се пуска по късно когато колата е загряла, причерно сутрин след 10-15 мин..
  11. А защо цялото табло трябва да се сменя, всичко останало по него си работи дори и информацония дисплей. Единствено не се пуска веднага, а когато колата е загряла след около 10 мин. . А след като колата веднъж е загряла и е карана се пуска веднага. Ако приемем , че има механичен проблем с дисплея, няма ли начин да се смени само той? И няква идея колко би струвало това удоволствие
  12. Wow, това за новото табло някакъв бъзик ли е???? От съвет за ъпдейт, после може би спойка и накрая ново табло!!!! И какво ще рече " таблото ти си заминава". Wow, това за новото табло някакъв бъзик ли е???? От съвет за ъпдейт, после може би спойка и накрая ново табло!!!! И какво ще рече " таблото ти си заминава".
  13. Централния дисплей( с нави, радио и т.н. ) работи проблема е с дисплея на борд компа м/у оборотомера и километража.
×
×
  • Create New...