Jump to content

boqnkov

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от boqnkov

  1. Не виждам нищо с цветовете или фуги. Може пък и толкова да разбирам. Едва ли колегата го казва да се направи на интересен. Ще огледам колата с човек, който разбира. А колегата относно цената имаше в предвид, че е много скъпа ли?
  2. Може ли да разясниш защо смяташ така? Любопитно ми е. И за състоянието и за цената. Има ли смисъл да се вдигам от Пловдив да ходя до Хасково?
  3. Към кои детайли да обърна по - специално внимание при огледа? Има ли слаби места колата? Иначе на снимки и мен Аудито ме кефи повече.
  4. Здравейте, колеги! Сравнително нов съм във форума. Никога до сега не съм имал Ауди. В момента карам Пасат б5 1.8 125к.с. седан. Много искам да го сменя с комби и не ми се бяга от ВАГ. Насочил съм се към гореописаните модели. Кой е за предпочитане? Пасата е с 6ск. А аудито е това: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11406373450312018&slink=74a7x1 Наясно съм, че не е фейслифт. Тук таме има по нещо от фейса, ама не е. Ако 110к.с. са ми малко - чип. Пасата пък е от познат, и знам, че е много гледан и безпроблемен, но е по - ограничен от към екстри. Няма автопилот. Няма климатроник, а климатик. Салона е базовия. От автомобила ме вълнуват следните характеристики: 1. Комфорт и обезшуменост 2. Цена на поддръжка - по цени на оригинални части - по цени на части 2ра ръка от форуми 3. Разход на гориво градско и извънградско с 100км/ч и 140км/ч с клима (без). 4. Оказва ли влияние на разхода, това че Пасата е с 6ск?
×
×
  • Create New...