Jump to content

largo50

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6 2.5 TDI

Персонална информация

  • Локация
    Sofiq

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

largo50's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. благодаря ви за бързите отговори. Няма да се вкарвам в подобни филми. Изобщо не знам защо му се връзвам на тоя. Ще си търся двигател какъвто точно е моя.
  2. не се базикам. казаха ми че може да стане и реших да питам тук
  3. Здравейте. Някой има ли представа от А6 2.5тди 99г. дали ще стане двигателния блок на Туарег
  4. Здравейте колеги. Искам да ви питам така съвсем набързо, дали има лоши последствия и какви с карене без включена букса на дебитомер? Причината е, че колата забиваше и не ускоряваше както трябва, но след като махнах буксата на дебитомера разликата беше осезаема, направо ме "лепи" за седалката . Знам, че с нов дебитомер ще върви още по добре, но.... Колата се ползва, така да се каже за доста работни цели, смисъл работна втора кола ми е и не ми се дават пари за дебитомер, който е в порядъка на 300лв (хубав). Та, ще има ли промяна в разхода на гориво? Това ще повлияе ли лошо на мотора (който ми е в доста добро състояние) и т.н? Или пък да си окача прецакания дебитомер? Колата е А6 2.5 ТДИ от 1998г. Благодаря ви. Поздрави
  5. Здравейте колеги. Доста изчетох и адвекатен отговор не намерих. Значи изписа ми на борд комп. serviceINSP понеже беше за смяна маслото. Смених го и сега не знам как да зануля компютъра. Пробвах начина със задържане на десния бутон за нулиране, след това левия бутон завъртане на дясно и НЕ СТАВА (тука има такава тема). Питането ми е, може ли изобщо аз да си нулирам борда или обезателно трябва да ходя в сервиз да им дам още пари, че нали малко ми взеха за консумативи. Колицата ми е А6 2.5 ТДИ 98г.
×
×
  • Create New...