Jump to content

avant b5

Members
  • Мнения

    49
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от avant b5

  1. Здравейте група, предстои ми смяната на маховик и съединител на а4 б5 АХХ мотора. Някой сменял ли е с оригинален или да е преминавал към заместител с преправяне от обикновен маховик? Ще се радвам да чуя вашето мнение и опит. Също така търся и мнение за сервизи в Плевен?
  2. avant b5

    А4 б5 не пали

    Благодаря на всички за мненията! Проблема се оказа в четките на стартера.
  3. avant b5

    А4 б5 не пали

    Утре ще я водя на "доктор" да постави диагноза!
  4. avant b5

    А4 б5 не пали

    Акумулатора е наред, вече седмица карам с друг, генератора зарежда.....???
  5. avant b5

    А4 б5 не пали

    не 1,8т , 1,9 тди 90 к.с. е!
  6. avant b5

    А4 б5 не пали

    Здравейте, тази сутрин при подаване на контакт изобщо не можах да превъртя и запаля. Проверих АБ ок е има ток. Бутнах я и запалих на скорост. После си палеше през цялото време от стартера! Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем. Съмнявам се в стартера или в бендикса?
  7. Здравейте, наскоро извършвах ремонт по предното окачване на колата ми а4 б5 1999г 1,9 тди 90 к.с., след което доста осезаемо започна едно клопане от рейката при минаване през леки неравности. Ходих по сервизите в Плевен и нещата отиват към рейка! Въпросът ми е някой сблъсквал ли се е с този проблем, ремонтира ли се, има ли възможност за обиране на луфта или трябва да се рециклира или сменя? Има ли сервизи в Плевен занимаващи се с такива ремонти? Ще съм благодарен за помощта Ви?
  8. avant b5

    air bag problem

    здравейте, вчера ми се появи грешка за проблем с лентовия кабел на въздушните възглавници! Интересува ме някой сблъсквал ли се е с проблема, и как го е отстранил. Предлагат ми смяна на същия от автоморга, но каква е гаранцията?
  9. avant b5

    шум отпред

    точния лагер е сменен и уж не може да се пренатегне. Ще пробвам гумите.
  10. avant b5

    шум отпред

    Здравейте колеги, отскоро се появи шум отпред вдясно променящ се при завой. Оказа се лагер който бе сменен. Колата е А4 б5 1999г авант, 1,9 тди 90к.с. След смяната пак остана един шум при скорост от 30-60 км все едно шум от накладки но и те са сменени и таман са се напаснали. Вдигах я гледах я въртях колелата но не долавям нищо. Имали ли сте подобен проблем, и ако някой знае нещо нека пише?
  11. Търся адаптори за сд на а4 б5 със фейслифтовата конзола? 0887726838
  12. avant b5

    audi chorus

    Здравейте, след захлаждане на времето усилването на касетофона на колата взе да дава дефекти. Когато е студена се усилва рязко или намаля. Четох из форума за контролера, но въпроса ми е някой в Плевен може ли да го оправи или да знае читав сервиз за ремонт? Колата е а4 б5 1999г. Иначе касетофона е много готин и свири добре!
  13. Здравейте наскоро забелязах на ауди б5 1999г., че ми износва неравномерно гумите от външната страна! Чува се че похлопва при неравности,но носачите имат още доста хляб в тях! От плевен съм ходих при майстори за реглаж но искат всичко да е сменено, добре но носачите ли са проблема или просто требва да се регулира от накрайниците? ако някой се е сблъсквал с такъв проблем нека пише и даде съвет?
  14. Колега моя го смених с графита на Б4 пасва, чувал съм че става и от голф 3
  15. kolega cena na mehanizma za otklu4vane na zadnata dqsna oblegalka?
  16. Колеги смених филтъра и отново съм в играта след обезвъздушаване! Благодаря Ви!
  17. kolegi kade e tova rele 109? podgreva na sve6tite sveti!
  18. ok ще пробвам с филтъра
  19. Здравейте, тази сутрин при опит да запаля колата същата отказа! Стартера върти но не пали! Развих пробката на филтъара за гориво но не пръска нафта.Между другото е знам какво друго да правя колата е пред блока в Плевен. Ако някой се е сблъсквал с такъв проблем нека помага. Има ли подкачваща помпа или е само ГНП-то? Проверих и бушоните но са ок.....
  20. kolega kompresora na centralnoto zaklu4vane ima6 li go ikakva e cenata?
  21. благодаря за обективния отговор, почти съм решил и аз да слагам! весело посрещане на новата 2013г
  22. благодаря за снимките. Не е ли ниско мястото за монтаж на датчиците? и откъде взе + за захранване на модула?
×
×
  • Create New...