Jump to content

good

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi

good's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Проблема е следния снощи докато се карах и изведнъж осветлението на таблото изчезна нищо не свети ако някой знае от какво е това моля да каже не свети нито обортомера нито километража изобщо всичко помогнете
  2. това го проверих и ги отпуших но пак тече и не знам какво да правя
  3. аиде бе хора кажете какво да правя !
  4. Здравейте колеги имам пак няколко вапросчета на който ми трябва отговор. Карах колата на майстор за това дето не ми работи километража и ми каза че е някакъв датчик на скоростите защото километража е електронен, някой сблъсквал ли се е с това и лесно ли се оправя . Друго нещо е днес измих колата отван и по едно време погледнах ватре на седалката до шофиора локва вода някаде по жабката ми тече вода но не знам от каде точно моля за съвети . ПОЗДРАВИ ! Извинявам се за правописните грешки
  5. good

    Помощ

    Преди неколко дена написах темата във форума защото наистина ми трябва отговор как да си сваля таблото дано се некои е свалял табло и знае как се сваля моля отзовете се колеги!
  6. good

    Помощ

    Колеги моля някои компетентен да ми опише подробно как се сваля таблото и за какво трябва да винимавам като го свалям колата е Audi A4 96 г TDi 1.9 . Моля да опишете подробно защото до сега не сам се занимавал с това . ПОЗДРАВИ!
  7. Наскоро си взех горепосоченото Ауди 96г 1.9 ТДИ 90к.с. Имам следния проблем километража работи когато си поиска понякога отчита понякога не , другото което ме интересува е там дето ми показва колко километри сам изминал и мога да го занулявам ми пише нешто In2 това някаква грешка ли е не знам . Който може да помогне нека даде мнението си. Поздрави!!!
  8. Мерси за инфото Димо само едно нещо малко ме учуди на мен ми казаха за ремака ангренажния ще ми отидат кам 100 и отгоре лева та даже някои ми казваше кам 200 а при теб мн танко не че не е добре но малко ме изненада . Поздрави!!!
  9. Работата е такава че колата я чакам внос до няколко дни и това е като информация което знам за нея искам да ми дадеш горе долу ориентировачни цени за да знам какво ме очаква ,а до колко четох тия двигатели са 1Z но само това мога да ти каза като информация.
  10. thesaint11 Здравей искам да те питам колко струват всички ремъци смисал ангренажен този за климатика и.т.н, ролки и имам за смяна едно каре предно. Колко струва всичко , ако можеш да напишеш всичко по отделно какви пари е. А и филтрите горивен въздушен маслен. Колата е Audi A4 1.9 TDI 90к.с 96 год Поздрави!!!
×
×
  • Create New...