Jump to content

georgi1111

Members
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a4

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

georgi1111's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Наѝ вероятно и при мен е същия проблем благодаря за инфото
  2. И моито Ауди а с ръчни скорости, Каде по точно да се намира този модул през който минава сигнала от датчика на скоростната кутия?
  3. Здрава е буксата заголих маншона кабелите са здрави направо се чудя кво става буксата е ОК пръсках я WD и други спррйове но нищо не се променя и буксите на тъблото прегледах нищо им няма
  4. Здр колеги имам проблем с километража, не ми отчита с каква скорост се движа и дневния километраж не мърда, оборотомера си работи и стрелката на горивото работи но стрелката за скоростта е Абила на нула и не мърда. Таблото е с шестте малки прозорчета сменях го с друго работещо но проблема си остава, смениш и датчика за километрите намиращ се на скоросната кутия но проблема не се реши. С ваг-Ком го задействат и си работи. Моля помогнете ми. Благодаря ви.
  5. Ммм здравейте отново беше изгорело едно реле смених го и колата вече пали. Но но е много мудна няма никакво ускорение. Турбото работи на компютъра показва стойност на помпата на загрета кола 0,30 милиграма. Някаква идея.
  6. Сменил сам го пробвам остава ще я карам на майстор. Вече незнам какво да правя.
  7. Ммм и аз знам че е така но ако колата запали което е много трудно като и подам газ над 2000 обороти почва да тресе и да се дави и ако не пусна гастарбайтери тя гасме
  8. Сменил сам го и в резервоара всичко е наред и проблема остава
  9. Здравейте колеги моля за помощ Ауди а4 б5 10 тди 110 quattro 1998г. Изведнъж почна да пали много трудно даже понякога изобщо не пали. А като запали и подам газ над 2000 обороти започва да се дави и гасне. Какво може да и има?
  10. И датчика на скоростомера смених но проблемът си остава. Помощ.
  11. Ммм и мойто Ауди е същото б5 фейс quattro. Днес слагах друго табло същото като мойто но проблемът си остава. Утре ще смена и датчика на скоростомера. Ако някой знае решение на проблема да пише ако става въпрос за някоя маса помогнете. Благодаря.
  12. Здравейте колеги от скоро съм собственик на Ауди а4 1.9 tdi 110 qlatttro. Но имам проблем с таблото, стрелката на километража не мърда от 0 нито дневният километража отмерва колко километра сам минал а и стрелката на горивото постоянно трепере. Сваляй таблото, разглобиха го гледах да няма нещо по спирките и доколкото виждам всичко е наред но проблемът си остава неразрешен. Моля за помощ.
  13. Препойих ги но проблема си остава. Търсих букси из моргите но нямат такива като моите. Нз вече какво да права.
  14. Ахам добре ще ги презапоя
  15. Стигнах до извода че модола си работи перфектно, защото го слагах на друго същото Ауди и всичко е наред. Но ми направи впечатление че като го сложих на другото Ауди при закачане на буквите се че кратак шум като на заключване а при мен нищо. Слагах даже и модола от работещото Ауди на моито Ауди и нищо. Стигнах до мисалта че модола е идялно и реших да не са буквите. Закачих си моя модол на моито кола и почнах да ги размърдвам и на някои момент модола започва да работи. Според мен са буквите. Възможно ли е да са прецакани и да не дават хубав сигнал. Утре ще дира из авто моргите две букси и ще ги смена.
×
×
  • Create New...