Jump to content

Nikolay_G

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Renault Laguna

Персонална информация

  • Пол
    Male

Nikolay_G's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря, колега! Ще търся друга А6-ца, че 1.9-ките от 2000 год куатро са за по 6000лв без никакви екстри, следващата модификация на А4 вече отива към то 9 хил. за 2002 год, също мога да кажа без екстри. А като гледам А6-ци се намират с екстри за долу-горе 7-8 хил. 2004 год.
  2. Това е, което е написал продавача: "Автомобила е с новия двигател на Ауди, с новата скоростна кутия DSG", за номер на двигателя незнам, но съдих по това, което чух, че от 2004 год. модофикациите били добри.
  3. Здравейте, колеги. Имам само един въпрос. Говорих с няколко познати и ми казаха, че при модификациите на този мотор от 2004 год. са остранили проблемите с валовете, турбо, ГНП? По здравия мотор започвал 2004год. и през нея свършвал ? Благодаря и весели празници!
  4. Nikolay_G

    Избор на Аudi A4

    Бюджета който съм приготвил е около 12000 лв. До скоро в мобиле имаше подобна обява за 1.9TDI с голямата навигация но не беше куатро. Склонен съм да се откажа от навигацията за сметка на куатрото. За газифициране не съм мислил все още защото от намерената от мен информация среден разход при бензина на 100км беше около 8л, което мисля, че е долу-горе приемливо. Аз също в момента карам дизел и за новата кола се замислям за безинов мотор заради надявам се по евтната подръжка. На година на дали ще изминавам повече от 10-15000 км.
  5. Nikolay_G

    Избор на Аudi A4

    Здравейте, колеги!Нов съм тук и бих помолил за малко помощ. Предстой ми нова придобивка и бих искал да се допитам до вас за някои съвети. Спрял съм се на Ауди А4 от 2002-2004 год. Нещата на които държа са да е quattro, xenon и с голямата навигация. Двигателите 1.8Т или 1.9TDI, мислех също за автоматик но с тип-троник кутията. Ще ви помоля да ми помогнете с избора межди тези два двигателя, като разход на гориво и издръжливост на мотора. Кажете ми някое друго мнение и за тип-троник кутиите дали да е с такава или с ръчни, както и за куатро системата - надежност и т.н. Ще съм ви много благодарен за съветите.
×
×
  • Create New...