Jump to content

хебър

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от хебър

  1. колеги, карам А3 105 кс дизел, 2009 г. бях пред въпросната дилема около 6 месеца. сега пак се оглаждам за S8 до 30000 лв. Един път се возих и мисля, че няма такъв кеф.
  2. хебър

    Ауди А3 8Р SBXEF1

    има снимана книжка на колата. там срещу вариант е изписано. вече разбрах, че това е BXE. В немския форум пише, че това е най-трошливия двигател. Както и да е. Аз го харесах.
  3. хебър

    Ауди А3 8Р SBXEF1

    Здравейте колеги, след първите ми перипетии и опити да се сдобия с А3 1,9 105кс, вече съм по-внимателен. Днес разгледах едно наглед добро автомобилче, с код SBXEF1.Потърсих в гугъл, но нищо не открих. Някой може ли да ми помогне, като каже какво означава тази абревиатура.
  4. нямам никаква връзка с човека.предполагам, че е добре.беше добра според моите разбирания, но те са никакви в случая.
  5. Точно това ме накара да се откажа. Ако беше казал в началото, че му трябват спешно пари? Беше вече. Другото момче с което бях, я купува на окончателни 12000 лв. Интересното е, че до 2-3 дни тръгва с нея за някаде в Русия. Дано да не се случи закъсване или каквото и да е.
  6. Ами аз направих добре, че се регистрирах във форума. Оставам назад с 500 лв. но ще търся нещо друго. Вероятно за коледа, нали е празник.
  7. Благодаря за мненията. Говорих отново с продавача. Явно се е опитал да изкара максимума. Сега е склонен на 12000 лв. 5000 надолу само за един час? Нещо има нередно или просто спешно му трябват пари. Само при отказа ми, въпреки загубата от 500 лв. капаро се съгласи на корекция.
  8. Не мога да се преборя да свали от цената. Имал други оферти. Възможно ли е да се поддържа Ауди в сервиз, който не е фирмен?
  9. За три години си е направо цифра.А тройката изглежда перфектно. Има два листа в сервиза с ремонти. Само разбрах, че е сменян съединител. Както и да е. Вече договорих сделката. Ще я снимам и пусна. Благодаря на колегите, които се отзоваха. Точно така е. Продавача не сваля и стотинка. Колко струва реално?
  10. Колата е А3. Наистина е на 240000 км. Служебен автомобил. Не съм наясно с дизел.Никога не съм карал. Понятие си нямам от Ауди и затова пуснах темата.Вече договорих сделката.Като направя прехвърлянето ще я снимам и пусна. Правя сляпа и импулсивна покупка.
  11. Здравейте, днес се регистрирах и бързам да се огледам за колеги с въпросната кола. днес се спрях на модела, струва 17000 и е на 240000 реални. Дали си струва
×
×
  • Create New...