Jump to content

nerazzurri1908

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 80

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

nerazzurri1908's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Много бърза и коректна реакция!

  2. Мерси, адаш! как да изтрия темата сега?
  3. Мерси! Аз просто искам да ми монтират друга помпа на мястото на старата. Само за работата ме интересува колко би трябвало да струва.
  4. Здравейте, Ориентировъчно искам да знам към колко би трябвало да ми излезне смяната на хидравлична помпа за Ауди 80 за София. Изобщо не ги разбирам нещата и знам, че доста рядко се попада на лоялни майстори, та не искам да бъда излъган. Та просто да ме ориентирате за какви пари могат да ми сменят хидравличната помпа с нова? Проблемът е, че ми капе масло от оста на шайбата някъде и съм решил да я сменям. Благодаря предварително! Поздрави
  5. Здравейте, Имам Ауди 80 и наскоро се ударих в една мантинела. След удара шайбата на хидравличната помпа беше изкривена и ми изтече маслото. Шайбата я оправих на тенекиджия, но сега сълзи от оста на помпата (доколкото успях да видя). Та сега си търся хидравлична помпа за сервото (не съм много на ясно, за какво иде реч) и ми е нужна вашата помощ. Говорих със случаен майстор, на който му обясних ситуацията и той ме насочи да търся помпа втора ръка. Ако някой случайно продава, ще съм щастлив да получа оферти на лично или georgepumpi@gmail.com Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...