TDI_SPORT

Members
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

About TDI_SPORT

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  A4 B6 Avant 1.9 tdi

Персонална информация

 • Location
  Sofia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Китайки са,но аз не откривам разлика!Нямат разлика!Еднакви боклуци са!И оригиналните се белят ако не си режете ноктите и китайките!По същия начин са и останалите копчета!Фабричен дефект просто!Ако се пазят поне малко няма да имате проблеми с копчетата на б6/7 , но просто предишния собственик като не ги е пазил са на това положение!Идеята е да си купите ново такова и да внимавате поне малко!Аз с моето нямам проблеми,пазя си го,а оригиналното беше ми супер обелено!
 2. Не още колега!Като пристигнат ти си първи в списъка!Не съм те забравил!Просто бързо се изчерпиха поради големия интерес и неконкурентната им цена! Радвам се че на колегата са му харесали!Знам какво продавам и какво се предлага тука и няма по-добро за сега от това!На всички аудита,които имат оригинално плафон да свети отдолу под вратата стават плафоните!Те са дубликат на оригинала!Само трябва да се наведете и да го издърпате от щипките и ще разберете дали е вашия плафон!
 3. Продавам преден капак за двигателя с решетката и изолацията от долу.Капакът е здрав и няма кит по него! Цена-190лв тел:0886844251
 4. Това което виждате-това е!Мога да внеса такива,които да прожектират с-лайн примерно,или други марки на коли!Това е същия плафон като оригиналния,но вместо крушка има мини прожекторче,което прожектира дадено лого!Не може да се манипулира! И само да подчертая че фирмите,които предлагат същите проектори са на цена от 60лв,като може да го намерите и на топ цена от 49лв!И да не се подведете с такива за 30 лв,защото те са вече съвсем различни!Монтират се на по-старите автомобили,които нямат плафон отдолу на кората на автомобила и се реже кората с една фреза,която си е към комплекта и се прекарват кабели и се закрепва прожекторчето,което пък е с размери на мини фенерче и се монтира някак си....и аз не знам точно как! Те са на цена от 25-30лв на топ цена!Всички останали,било то за мерцедес,бмв,фолксваген,ауди,тойота започват от 49лв!
 5. Не изгарят!Аз съм с такива от 2 години и няма проблеми!Естествено си имат някакъв живот,но не е толкова кратък като на една крушка!Няма нищо вечно!
 6. Всички,които имате а4 б6 или б7 знаете колко лесно се белят копчетата на климатроника и декоративната пластмаса на ключа за фаровете!Точно тази декоративната част я продавам за 15лв!Чисто нови са и са налични!!!Няма нужда да сменяте целия ключ,който си работи коректно а само декорацията
 7. Стават за по-новите модели,за автомобили които като отворите врата осветяват пода,и точно оригиналния плафон се заменя с този които е по шаблон на оригиналния,с тази разлика че има прожекторче,което прожектира логото на Ауди!Ако е по-стар автомобила и няма оригинално такъв плафон е логично да не става този вид плафони!За тях има едни с фреза,реже се кората и се прекарват кабели и си е филм....макар че са по-евтини!Мога и от тях да доставя ако има интерес за по-старите модели!
 8. Продавам лого проектори за директно вграждане във вратата на вашето Ауди на мястото на плафона!Изключително лесен монтаж без никакво преправяне на вратата на автомобила!Цена-39лв за комплект.В един комплект се съдържа два броя плафона(за две врати)За сега няма да намерите същия продукт на по-добра цена от тази! тел:0886844251 При интерес мога да доставя и за други марки лого проектори!
 9. Продавам лепящи емблеми S-LINE лепящи!Цена-8лв на брой.Телефон:0886844251
 10. Тази хрмоираната част която е около самия скоростен лост си върви комплект със целия лост!Няма как да я дам отделно!Иначе е като от магазина самия лост!Безупречен но съм и 99% че на А6 няма да пасне!Иначе цената на скоростния лост е 70лв и няма по-запазен лост особено на тази цена!
 11. Пластмасата я има и е в завидно добро състояние!Проблема обаче е че е за А4 Б6 автоматик и е малко вероятно да пасне на А6!Ако ти върши работа мога да ти я дам!