Jump to content

TDI_SPORT

Members
  • Мнения

    59
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4 B6 Avant 1.9 tdi

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

TDI_SPORT's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Китайки са,но аз не откривам разлика!Нямат разлика!Еднакви боклуци са!И оригиналните се белят ако не си режете ноктите и китайките!По същия начин са и останалите копчета!Фабричен дефект просто!Ако се пазят поне малко няма да имате проблеми с копчетата на б6/7 , но просто предишния собственик като не ги е пазил са на това положение!Идеята е да си купите ново такова и да внимавате поне малко!Аз с моето нямам проблеми,пазя си го,а оригиналното беше ми супер обелено!
  2. Не още колега!Като пристигнат ти си първи в списъка!Не съм те забравил!Просто бързо се изчерпиха поради големия интерес и неконкурентната им цена! Радвам се че на колегата са му харесали!Знам какво продавам и какво се предлага тука и няма по-добро за сега от това!На всички аудита,които имат оригинално плафон да свети отдолу под вратата стават плафоните!Те са дубликат на оригинала!Само трябва да се наведете и да го издърпате от щипките и ще разберете дали е вашия плафон!
  3. Продавам преден капак за двигателя с решетката и изолацията от долу.Капакът е здрав и няма кит по него! Цена-190лв тел:0886844251
  4. Това което виждате-това е!Мога да внеса такива,които да прожектират с-лайн примерно,или други марки на коли!Това е същия плафон като оригиналния,но вместо крушка има мини прожекторче,което прожектира дадено лого!Не може да се манипулира! И само да подчертая че фирмите,които предлагат същите проектори са на цена от 60лв,като може да го намерите и на топ цена от 49лв!И да не се подведете с такива за 30 лв,защото те са вече съвсем различни!Монтират се на по-старите автомобили,които нямат плафон отдолу на кората на автомобила и се реже кората с една фреза,която си е към комплекта и се прекарват кабели и се закрепва прожекторчето,което пък е с размери на мини фенерче и се монтира някак си....и аз не знам точно как! Те са на цена от 25-30лв на топ цена!Всички останали,било то за мерцедес,бмв,фолксваген,ауди,тойота започват от 49лв!
  5. Не изгарят!Аз съм с такива от 2 години и няма проблеми!Естествено си имат някакъв живот,но не е толкова кратък като на една крушка!Няма нищо вечно!
  6. Всички,които имате а4 б6 или б7 знаете колко лесно се белят копчетата на климатроника и декоративната пластмаса на ключа за фаровете!Точно тази декоративната част я продавам за 15лв!Чисто нови са и са налични!!!Няма нужда да сменяте целия ключ,който си работи коректно а само декорацията
  7. Стават за по-новите модели,за автомобили които като отворите врата осветяват пода,и точно оригиналния плафон се заменя с този които е по шаблон на оригиналния,с тази разлика че има прожекторче,което прожектира логото на Ауди!Ако е по-стар автомобила и няма оригинално такъв плафон е логично да не става този вид плафони!За тях има едни с фреза,реже се кората и се прекарват кабели и си е филм....макар че са по-евтини!Мога и от тях да доставя ако има интерес за по-старите модели!
  8. Продавам лого проектори за директно вграждане във вратата на вашето Ауди на мястото на плафона!Изключително лесен монтаж без никакво преправяне на вратата на автомобила!Цена-39лв за комплект.В един комплект се съдържа два броя плафона(за две врати)За сега няма да намерите същия продукт на по-добра цена от тази! тел:0886844251 При интерес мога да доставя и за други марки лого проектори!
  9. Продавам лепящи емблеми S-LINE лепящи!Цена-8лв на брой.Телефон:0886844251
  10. Тази хрмоираната част която е около самия скоростен лост си върви комплект със целия лост!Няма как да я дам отделно!Иначе е като от магазина самия лост!Безупречен но съм и 99% че на А6 няма да пасне!Иначе цената на скоростния лост е 70лв и няма по-запазен лост особено на тази цена!
  11. Пластмасата я има и е в завидно добро състояние!Проблема обаче е че е за А4 Б6 автоматик и е малко вероятно да пасне на А6!Ако ти върши работа мога да ти я дам!
×
×
  • Create New...