Jump to content

kapoman

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Kapa

kapoman's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Доколкото виждам никой с А8 или С8 не сподели мнение по въпроса. Само съвети, които не са в контекста. Жалко е че за Тезиса всичко разбрах, дори цените на повечето части и какво точно мога да очаквам да му се счупи(пичти нищо), а за Ауди А8 още нищо не знам. Предложиха ми дори да покарам Тезис и съм доста доволен от него.
  2. Имат - Ланча Тезис. За фиатите не знам. Колебая се имено м/у 2те коли - цените са почти еднакви, само дето Тезиса е към 2 години по-нов за даден ценови диапазон и с повече екстри. За съжаление тук никой с А8 не написа какви са му впечатленията от колата, какво е ремонтирал, какви проблеми да очаквам и за какви пари и време за отстраняване става дума. Забелязал съм че еднаквите модели коли почти винаги имат подобни близки проблеми, т.е мога да си направя относителна сметка предварително. По горе писах в скоби С8, защото не знам какви са разликите м/у А8 и С8.
  3. Честно тоя форум е много зле. Досега съм писал във форума на Ланча и Фиат и мога да ви кажа, че разликата е огромна. Хората там си помагат много, даже повече от очакваното. Явно хората които си купуват ауди не са толкова отзивчиви...
  4. И как ме видя? .... 2 бона на месец е екстра.
  5. Здравейте, Замислил съм се да си купувам такова ауди към 2000 година. Плашат ме разни хора с цени на консумативи и поддръжка на колата като цяло че била убийствено скъпа и доста проблемна. Нека хората които имат такива коли да споделят мнение. Изобщо цени на каквото са сменяли. С какъв двигател бихте ми препоръчали? Благодаря предварително за инфото!
×
×
  • Create New...