Jump to content

dimaka_vs

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI A6

Персонална информация

  • Локация
    София / Стара Загора

dimaka_vs's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. За четирицифрената сума ме предупредиха и също така, че нямало гаранция колко ще кара заради качеството на горивата в БГ. Към колегата BUZZI: Днес излизам извън БГ, но когато се върна /към февруари/ ще те потърся на посочения телефон, за смяна на езика и диагностика на печката да видим какво ще излезе. Поздрави!
  2. Благодаря на всички отзовали се, пробвах бутоните и си работят нормално. Остава да разбера за какво е буксата, която явно е слагана за някакво допълнително устройство и мисля, че ще я отстраня. Ако някой е поправял печката, моля да даде координати на сервиз, където знаят какво правят. И още как се сменя езика на менюто, че грам не отбирам от италиански.
  3. Колеги колата с която наскоро се сдобих е А6 2002 - душегуб. Засега предъвкваните проблеми по темите ги нямам, но имам две въпросителни, за които ще помоля по запознатите да дадат съвет и да кажат къде могат да отстранят проблема. 1. Има печка, но не работи и искам да знам къде мога да отстраня проблема при условие, че в жабката има дистанционно за нея, но се съмнявам че дисплея липсва. Възможно ли е да е бил на тази букса под волана отляво? 2. За навигацията ли е този бутон до ръчната спирачка, който при натиск или въртене не реагира въобще, ако не за какво се използва. Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...