Jump to content

siemens15

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Opel Astra

siemens15's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря ти за изчерпателното мнение. А какво ви е мнението за 1.8 T 150 hp принципно съм се ориентирал към бензиновите двигатели с евентуална покупка на газов инжекцион. Относно газта има ли разлика дали ще сложа газов инжекцион за 800 лв. или за 2000 лв. т.е дали колите са претенциозни и правят проблем с по евтините газови уредби ?
  2. Цитиране на предходен пост! You don't say ? Щом съм пуснал темата значи искам "да ми се повтори" . Сега по същество прочетох главно за двигателите и нищо в цифри, затова зададох конкретно какво ме интересува. Не разбирам защо е този нападателен тон ...
  3. Здравейте, все повече виждам А6-тици да се продават за по 3-4 хиляди, че и по малко. Но почти всички с 2.5 TDI 150 hp и 180 hp и с quattro и без . Попоречетох доста из форумите и видях, че тези двигатели са най-неспоучливите и чупливите (може би и затова има А6-ци на тази цена) . Та въпросът ми какво е ващето мнение по този въпрос и ако се вземе една такава ще стъпи ли двойно, че и тройно за да се вкара в пътя ? Предоставям няколко обяви пуснати през последните 2-3 дена от cars.bg http://www.cars.bg/c392124 http://www.cars.bg/c398276 http://www.cars.bg/c175693 Относно разхода на гориво за тези автомобили грацко по техн. данни го дават 12/13 дизел това ли е реалният разход или отива и повече ?
  4. Мда, ориентрал съм се към А4 98 година някъде. http://www.cars.bg/u883799 Това мисля, че е добра оферта не знам обаче как ще се справя с метана, пак и Нови Пазар ми е далечно, за да отида на място да го видя. Наблизо вчера гледах А4 1.9 TDI 90 коня, които ми се струват малко за това купе пак за 3100лв., но пък данъка ми е от ниския. Иначе астрата, тя е на баща ми, но и аз я карам той е много доволен от нея гори му 7-9 на 100 газ и му е са мног евтини частите и всичко той си прави, а като му казах за ауди А4 ми каза да не си вземам такава кола, частите били по-скъпи, за да се смени 1 ремък примерно трябвало да се махнат сумати и работи. А мен принципно като дизайн ме кефят, въпреки, че са старички. Имам и вариант да си взема, почти ново пежо 206 на 50к километра 2006-та на бензин и да му сложа една газова уредба и за 7 бона да карам без проблеми. А ако реша да си взема едно такова ауди А4 98-ма някъде за 3 100 примерно, баща ми ми каза, че ще ми стъпи 4500лв. някъде като му сменя консумативите и всичко да е точно. Дали това ще е така, въобще не съм запознат с ауди ?
  5. Здравейте, в момента карам Опел Астра 1.6 Моно от старите със газова уредба и съм доста доволен от към разход на гориво и евтината поддръжка. В момента съм се ориентирал към Ауди А4 седан и Ауди А6 facelift от 98-99 година (даже днес продадоха една А 6-тица пред мен).За около 5-6000 се продават вече, а А4-ките 3-4000 та въпросът ми е ако взема една от тези коли колко ще ми излезе поддръжката на такъв автомобил, чувал съм от познати даже и попрочетох малко в форума, че поддръжкат на А6 е била доста скъпа, а за А4 нямам информация, така че клоня повече към А4 дизел. Бих искал да получа мнения от собственици на въпросните автомобили.
×
×
  • Create New...