Jump to content

audi club

Members
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi

Персонална информация

  • Локация
    sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

audi club's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. audi club

    ABS Audi 100

    )) Благодаря за бързите отговори !!!
  2. audi club

    ABS Audi 100

    А как се сваля? Трябва да се легне под колата ли ?
  3. audi club

    ABS Audi 100

    Здравейте колеги.... Бих искал да знам, къде се намира abs компютъра на audi 100. Ако някой може да ми обясни или да ми покаже снимки ще съм много благодарен. Благодаря
  4. Благодаря ти много Можеш ли да ми кажеш горе долу колко струва всичко това...ще го продам евтино, но нямам много представа за цената, знам че само инжекциона струва около 80 лв. ако не се лъжа...))
  5. Здравейте, не съм много наясно (за което съжалявам) но намерих един инжекцион от ауди 100 2.0. Интересува ме освен инжекциона на тези снимки, какво още има. Там под капака най вече и тези тръбички за какво са. Ако някои може да ми разясни снимката ще съм много благодарен. )))
  6. Устройство за централно заключване - продадено.
  7. Тези които са по два на снимка са задни. Предния го спазарих преди малко : ) Но аудито не беше комби. Ако мислиш че ще станат звънкай - 0895674676. Ако си от софия може да пробваме дали ще станат..мога да ти ги пратя и по еконт...ако не стават-връщам парите !!! Двата 25 лв.
  8. Здравейте... Бих искал да знам дали това устройство за централно заключване от audi 100 ще стане за audi a6, 16v, 2.00, 95 г. Благодаря ; )
×
×
  • Create New...