Jump to content

Sportakus

Members
  • Мнения

    218
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Sportakus

  1. Продавам текстилен салон за Ауди А6 С5 седан комплект с корите за вратите. Салона е запазен и няма скъсано и протрито по седалките. Цената е по-споразумение!!!!

    тел:0878269943

    Р.S. При интерес пращам снимки на вайбър !!!

  2. Ходене и гледане на място, по снимки не става, а относно капака на двигателя по някога ги махат заради снимката на мотора и дали има капак или не не е миродавно за качеството на автомобила.

  3. Колегата е точен и коректен, може да пазарувате смело от него. Мнението ми се базира на личен опит. Благодаря му за коректността и дано има повече хора като него в този форум.

  4. Колега пиши на колегата bote, тои е твоя човек. Аз имах същия проблем и тои го оправи сега касетофона ми свири на пушка и нямам никакви проблеми. Пиши му смело няма да съжаляваш знае какво прави и е рядко точен и коректен човек.

  5. Колега кво като не е феислифт, за тези пари нали не очакваш да е като от магазина, и не мисили че като е турбо ще литне това е бензинова не ускорява като турбо дизела, удряна кво като е удряна те повечето коли вкарани в България са удряни, пазари се да ти свалят някои лев ако ти харесва и всичко останало е на късмет, ако покаже някъкви проблеми ще си я оправиш не е чак толкова скъп ремонта по тази кола. Поздрави и успех с покупката.

  6. Може да е от термостат, но пък хич да не мръдне стрелката? По скоро явно е датчек или самият уред. Иначе като двигател не е лош, имат проблем с топлата част на турбината пукат се. Иначе по снимка трудно се коментира състояние на кола, ако не изтеглиш късата клечка ще се отвозиш иначе ще се счупиш от ремонти. Късмет.

×
×
  • Create New...