Jump to content

Sportakus

Members
  • Мнения

    218
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    А4 В6 1.8Т

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    България

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Sportakus's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Продавам текстилен салон за Ауди А6 С5 седан комплект с корите за вратите. Салона е запазен и няма скъсано и протрито по седалките. Цената е по-споразумение!!!! тел:0878269943 Р.S. При интерес пращам снимки на вайбър !!!
  2. Ако ще давате мнения по темата давайте ако не, си водете споровете на лична, на вайбър, във фейса или където искате, но не и в темата на човека.
  3. Може би няма на подходяща цена
  4. Нямаш грижи, двигателя е здрав, аз карам този мотор на А6 110кс няма такъв здрав и непретенциозен мотор
  5. Колега турбина се сменя, това си е кунсоматив, ако е хубава и стегната колата кво те притеснява
  6. Ходене и гледане на място, по снимки не става, а относно капака на двигателя по някога ги махат заради снимката на мотора и дали има капак или не не е миродавно за качеството на автомобила.
  7. Колега, тук ако питаш кола скоро няма да си купиш. Затова като си харесаш отиваш и гледаш на място, ако ти не разбираш взимаш някои разбирач с тебе и така. Айде успех с покупката и да се похвалиш.
  8. Търся здрава работеща стойка за кафе от Ауди А6 С5 до 15лв. Предложения на лична.
  9. Колегата е точен и коректен, може да пазарувате смело от него. Мнението ми се базира на личен опит. Благодаря му за коректността и дано има повече хора като него в този форум.
  10. Sportakus

    Audi Concert

    Колега пиши на колегата bote, тои е твоя човек. Аз имах същия проблем и тои го оправи сега касетофона ми свири на пушка и нямам никакви проблеми. Пиши му смело няма да съжаляваш знае какво прави и е рядко точен и коректен човек.
  11. Колега кво като не е феислифт, за тези пари нали не очакваш да е като от магазина, и не мисили че като е турбо ще литне това е бензинова не ускорява като турбо дизела, удряна кво като е удряна те повечето коли вкарани в България са удряни, пазари се да ти свалят някои лев ако ти харесва и всичко останало е на късмет, ако покаже някъкви проблеми ще си я оправиш не е чак толкова скъп ремонта по тази кола. Поздрави и успех с покупката.
  12. Цена на декоративните хром лайсни под фаровете ако не са ужулени и стоиката за кафе ако работи и е здрава.
×
×
  • Create New...