Jump to content

Mladen P. Mladenov

Members
  • Мнения

    91
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Mladen P. Mladenov

  1. купувам бобина за 1,8 125 коня кода на двигателя е ARG. Номер на бобината 0221603003. Може и на тел. 0889332064
  2. Колега остана ми само едната. До последно работила перфектно 15лева
  3. за гаранцията няма проблем, мен ми изгоря единия баласт в гаранция и го смениха без никакви въпроси даже!
  4. При мен А4 Б5 фейслифт , при температури под 5 градуса топли ключалката на шоф. врата, огледалата и дюзите на пръскалките автоматично.
  5. Вече две години карам с ксенон от там без проблеми! Препоръчвам
  6. Та колеги да напиша резултата. В крайна сметка намерих машинка с този номер 8L0 862 257 G, като я смених само обучих ключа като за целта се минава операцията все едно сме сменяли батерията на ключа. Даже без излишни драми и обучения с ваг ми вдига и сваля стъклата от дистанционното.
  7. колега много ти благодаря че се отзова и ме насочи
  8. много хубаво, но при отваряне на старата не можах да я сглоба като хората и за това стана и проблема с графитеното колело та незнам дали ще се справя! Мен като цяло ми трябва да заключва и да вдига стъклата , аз аларма имам отделна
  9. на старата е 8D0 862 257 B, а новата е 8D0 862 257 С
  10. новата машинка е със същият номер само последната буква е различна
  11. Колеги предстои ми смяна на вакум машинката на централното(тази която стои в багажника отдясно). Въпроса ми е следният като сложа новата машинка, ще мога ли да заключвам/отключвам с дистанционното вратите или трябва да се обучава с ваг ком? Някъде четох, че за заключването няма да има проблем, а само ще трябва да се сложи новата.
  12. Нова цена двата за 70лв. Приемам и бартери за нещо. Например дясна пръскалка за предно стъкло с подгрев за фейслифт
  13. Колега да ти кажа и на мен ми се е случвало, но вече при повечето автомивки имат някакъв препарат дето пръскат за насекомите и маха и такива петна.
  14. Колеги, Продавам два фара за А4В5 фейслифт. Първият фар е със счупено стъкло.До последно работел перфектно. Цената която му търся е 70лева. Вторият фар е само за части. Счупени са ушите за захващане, но пък е със здрави рефлектори и лупа. Стъклото му е здраво със една лека забележка. Цената на счупения се коментира според кой какво му трябва. И двата фара са Валео. За контакти тук или на лично.
  15. Колеги търся да купя само стъкло за десен (пасажерски) фар Ауди А4 В5 facelift. Търся оригинално стъкло в добро състояние. По възможност да има и снимки.
  16. Колега за тези пари защо не се огледаш за нещо върнато от лизинг с пълна сервизна история, па макар и на повече километри.
  17. Така видях на ключа номера и това, че завършва на буква "А"и е 433МНz. Машинката на централното завършва на буква "В". Та сега каква вакум машинка за централното да си търся? С каква буква на Края на серийния номер трябва да е за да ми върши същата работа като тази до момента? Или буквата на вакум машинката няма значение, а просто трябва да се обучи ключа към новата?!
  18. а къде да го видя номера на ключа?Как да разбера на колко МнZ e?
  19. Колеги , а какъв друг вариант на буквите на края на серийния номер да търся да купя? В нета се продават различни варианти, а моята е с буква "В" на края и не намирам такава.
  20. Колеги въпроса ми е следният: Каква е разликата във вакум машинките за централно при ауди, по точно каква е разликата в последните букви? На вид и букси са еднакви , но гледам накрая след серийния номер букви различни. Другият ми въпрос е тези графитните елементи вътре в машинката да ли се намират като консуматив или да се изработят някъде? Благодаря
×
×
  • Create New...