Jump to content

f3rdi

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia

f3rdi's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. f3rdi

    Isofix b8

    Най лесно се проверява като вдигнеш седалката. Според мен е същия като на б8 защото след определена година го правят серийно, обаче за да го ползваш трябва да си платиш, за да ти направят заводско седалките. Може да си забелязъл, че на 4ф седалката пак трябва да се реже.
  2. f3rdi

    Isofix b8

    Аз сложих изофикс като резнах седалката и сложих пластмасите, които купих от Порше. Предлагат се различни цветове пластмаси - зависи от цвета на салона. Ако седалката е от текстил се реже по-трудно от кожата. Виж този линк как да изрежеш дупките. Отделно трябва да се изреже и донапрена отдолу но той си е маркиран. За въпроса кое е по-сигурно - изофикс или колан, АДАК.де имат класация на столчета. Лично мое мнение - столчето с изофикс ми се струва по-сигурно (дано не се налага на някой да разбира). Моето столче е Сайбекс голд и го взех от немския амазон. Все пак има опцията да се използва само с колан, но хората от адак не го препоръчват(същото го пише и в упътването на столчето).
  3. f3rdi

    Isofix A4 B8

    Колега, кажи какво стана с Isofix-а, че и аз съм със същия проблем.
  4. Здравейте колеги, Моят ляв бутон потъва и също е за смяна. Ако на някой му се намира такъв бутон да пише на лично. Благодаря!
  5. Здравейте колеги, Моето Ауди (Б6 1.8t BFB 2003 год.) започна да издава кратък и странен звук при палене на студен двигател подобно на изтракване, което трае около 1-2 сек и след това изчезва като двигателя си продължа да си работи нормално. Публикувах видео: - въпросния звук е на 15 сек, веднага след самото запалване. Колата я закупих преди няколко месеца като съм сменил ремаците + ролки + свещи + масло(5W40) + филтри (без горивен). Ще се радвам ако някой е запознат, да сподели. Благодаря
×
×
  • Create New...