Jump to content

Kovachki

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Kovachki

  1. Здравей колега, дай цена за предните седалки? Благодаря
  2. Kovachki

    Проблем с турбото!

    Турбото го дадох на един момчета от младост да го рециклират. Искам да си взема части и аз да си го направия, но тук в бг частите са яко надути или поне там кадето аз гледах - (Косер, Реалтурбо, Турбофорс, Турбо-бг) Ако някой знае още някъде или някои ако продава части или старото си турбо, нека да ми пише! А някой знае ли от къде мога да си взема и колко струва нова маслена магистрала?! Благодаря!
  3. Здравейте, имам проблем с турбото и незнам какво и къде е грешката! Слагам ново рециклирано турбо и след 1.5км гайката на предните витла се е развила и нече направила поразията! Мотора е АЕВ и ще се радвам, ако някой вече се е сблъсквал с такъв проблем и ми помогне да го разреша и моя!
  4. Мммда има логика утре ще провера нещата А от коя др кола става да се сложи турбо ? От др ауди и от друга марка, чувал съм за БМВ 3 серия?!
  5. Първо: Колата не върви като за кола с турбо! Второ: закачихмея показа една - имобилайзера, проверихме всичко по двигателя (дюзи, помпи, ъгъл на паленеи какво ли още не) като дойде ред на турбото - нищо > 0,0 нищо не отчете турбото! След това взехме механичен буустметър и там отчете много малко 0,3/0,4 на над 3500обр/мин! Иначе турбото не е пипано или нещо с което може да е свързано, ОСВЕН генерация!
  6. абсолютно всичко по колата е ново и повечето неща са оригинални (ако може да се каже, че в бг има оригинални неща) само турбото не го смених, че вече нямам знаци. И мислех, че може да искара поне 2-3 месеца докато захлеба, но уви....
  7. Здравейте, имам проблем с колата и по конкретно с турбото! Колата е ауди А4 1.8Т 150к.с АЕВ турбината едва надува до 0,3/0,4 бара и се чудя дали да си сложа турбо от друга кола и от каква кола ще стане? И също така се чудия за хибридно турбо, но не знам много, ако може да ми дадете съвети?! Благодаря!
  8. Продавам ски марка/модел:Head Cyber Space, височина:170 см., автомати: Tyrolia. Много запазени, карани са един сезон (общо 10-15 дни) цана: 150лв тел:0899/052901
  9. Случайно дали е кожен салона? Ако да, какви парички? Благодаря!
  10. Случайно дали е кожен салона? Ако да какви парички ?
  11. Здр колега, понеже не съм запознат с аудитата от скоро го имам моето, искам да попитам дали този салон от а6 може да се сложи в а4 '97-?! Благодаря
×
×
  • Create New...