Jump to content

vasil.vasilev

Members
  • Мнения

    28
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от vasil.vasilev

  1. Здравейте колеги, наскоро смених цялата дясна врата тъй като имах неприятен удар. За мое голямо съжаление и ключалката беше заминала. //На повече от вас вече и е ясно на каде отиват нещатата но все пак// Как се процедира сега за да ползвам 1 и същи ключ и за двете врати? Благодаря, Поздрави.
  2. 1) Колега трябва ми дръжката + мембраната и колонката от дясната кора ако е здрава и налична директно ще я прибера. 2) Също така се интересувам от пластмасата която държи радиатора изглежда ми здрава ако я имаш все още и за нея може да измислим нещо.
  3. Здравейте Колеги, Наложи ми се да сменям стоповете на мойто Ауди. И тъй като преди това беше с някакви купешки реших да ги сменя със стандартните за моя модел (Ауди А3 8Л '98). Поради това че за да се вкл купешкте липсваше букса и имах 7 кабелчета които стърчат от дясната страна и 8 стърчащи от лявата страна попитах колега с друга А3ка като моята да ми изпради реда и начина на свързване в неговата букса. Направих всичко както е при него и всичко освен габаритите (само задните) заработи ОК. Но самите габарити не искат да откъснат. Надявам се някой да има идея за решение на проблема.
  4. Здравейте колеги, Ауди А3 8Л '98 набор Наскоро си взех от колега от форума устройство за централно заключване и днес се опитах да си го поставя, като си мислех че просто трябва да включа маркучите и буксите от старото в новото. Както вече сами се досещате не се получи толкова лесно. Появиха се следните 2 проблема: 1) При включването на 2та маркуча от който се очакват да отключват и заключват вратите нищо не се промени. Опитах с ключа, опитах с копчето на лявата врата , както и при заключване на шофьорската врата ще се заключи пасажерската и багажника. Това не се случи 2) При включване на другите 3 букси останових че спряха да ми работят ел. прозорците. Страничните огледала се прибират и мърдат както обикновенно, но ако искам да сваля или вдигна прозореца това е невъзможно. След по внимателен оглед забелязах че голямата (черно/лилава букса която се вкл. най-отляво) букса е била включена в старото центрано на опаки. И зъбчето което е показвало правилната посока (една пласмаска) е изрязана. Надявам се някой да има идея и решение на проблемите ми. Благодаря предварително.
  5. Здравейте колеги, миналата седмица успях да направя белята и имах доста сериозен удар след който незнаех дали ще може да се оправи самата кола. Срещнах се с един тенекиджия и след разговора с него разбрах че няма да е голям проблем да оправят нещата. Уговорихме се за оферта и след около 4-5 дена чакане той ми даде оферта която лично според мен не е удовлетворяваща затова сега си търся друг. Ударът е страничен и ще трябва да се сменя цялата конзола на която стой задният десен калник, вратата, задната броня и двата стопа. Като тенекиджииската работа е предимно изправяне на леко изкривената колона и има издърпване на вътрешният праг. Принципно съм говорил с един колега от форума и съм спазарил части от него затова ме интересува цената само работа за цялата тази интервенция . Поздрави, Васил.
  6. Айде някой да даде да видим как е станало и с кърфици. Благодаря предварително
  7. Здравейте колеги, Някой занимавал/спрявял ли се е с подобо нещо и как? Поздрави, Васил.
  8. Ами не съм сигурен какво точно представляват DEPO, но това са подобни на мойте: http://www.bezplatno.bg/uploads/ads//2012/03/03/38740-1.jpg В момента е вързано така по следният начин:
  9. От самите фарове не видях да стърчи нищо или да има каде да се пъхне това чудо идеята ми е ако някой колега е правил тая процедура с вкл. на това моторче да каже как го е направил за да си правя изводите.
  10. Здравейте Колеги, става въпрос за тази джиджафка: http://en.bildelsbasen.se/?link=item&post_id=25401508 Ако може някой да ми каже каде се включва понеже не видях никаде място на фара където да се вкл. Поздрави, Васил
  11. Сменях го защото долната част на стария се беше счупила и бяха изпопадали карбоновите песъчинки (или каквото са там). Обаче се натъкнах на проблем незнам каде трябва да се включи долната част.
  12. Колеги, има ли нещо по специално при тази процедура което трябва да взема под внимание или просто откачам и закачам за новият? Благодаря предварително, Васил.
  13. Колеги, някой може ли да ми даде информация за следната част? 1J0201801C Поздрави, Васил.
  14. vasil.vasilev

    Audi Naviplus в А3 8L

    Мисля че е Single DIN, но все пак обясни по подробно ако не те затруднява. Благодаря предварително.
  15. vasil.vasilev

    Audi Naviplus в А3 8L

    Здравейте колеги, дали е възможно и някой от вас правил ли го е до сега???
  16. Колега, при мен ABS свети след като опитам да запаля, докато е само на контакт не свети. http://i25.photobucket.com/albums/c73/calibar/Car/AUDI-warning-symbols.jpg на тази "легенда" е оказано че EPC е някакъв проблем с двигателя в което намирам повече смисъл да имаш проблем с паленето от колкото благодарение на ABS-a.
  17. Колеги :respekt:/> Да се представя първо: Аз съм горд притежател на Ауди А3 8L 1.8Т от 1998год. , от известно време съм жертва на един проблем и се надявам ако някой е запознат или му се е случавало да удари едно рамо. Проблема е следния: Колата не иска да запали малко след като е изгасена. !!! Не се случва всеки път и не намирам нищо сходно в случайте когато се случва!!!. След питане на горе на долу ми казаха че може да е от горивото, но за мой голям късмет имам и газова уредба която не е инжекцион и благодарения на тази газова уредба успях да включа да пали на газ. За мое голямо съжаление и успокоение един вид проблема не беше там понеже и на газ не успяваше да пали. Реших че е от акумулатора (който смених началото на зимата) и затова отидох при възрастният човечец дето ми го продаде и му казах "шефе това дава ядове!!!" по сигурен от всякога. Но дъртия пес беше доста обигран извади си нещо от задника замери го извади бележка и ми каза "Момче младо тук показва стартов ток 600+++ (амперчаса или ампера нещо от сорта)". За мое голямо успокоение отхвърлих две неща и като един виден "разбирач" вече знаех каде се крие проблема /изключваме задкормилното устройство/ в Стартера бях доста убеден до момента в който опитах докато въртя ключа и включена първа да отпускам съединителя и колата тръгна без да е запалена (се1 хълца но лека полека придърпва). + че чувах как стартера върти при завъртане на ключа. Понеже съм упорито копеле продължих да се опитвам да мисля. Понеже в началото на месеца бях спукал картер и реших че сигурно датчика отчита че няма масло в картера след като е качено в двигателя и затова не иска да запали. И понеже нали съм ларж оправих картера налях 6 литра и си казах мъжката "Сега да те видя дали няма да палиш м*** ти д* е*а". Тъй като ако се беше оправило след случилото се с картера нямаше да пиша в момента, продължавам да ряся бисери. Наскоро забелязах че докато се опитвам да запаля (ДА чак сега!) свети лампичката за ABS-а не намерих някаква логика това да пречи на паленето до момента но просто нямам други идей. Странното е че когато я оставя за около 30мин - час и след това опитам си пали. Затова МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ! П.С. Малко дълго стана но съм на зор понеже много ми се кара. ППС Млад шофьор съм.
  18. Благодарско колеги. надявам се в близките няколко дни да коментирам как е минало всичко
  19. Колега идеята ми не е да спестя някой лев, а понеже ми е доста възрастна колата и ме съмнява в представителството да има части. Ако можеш да дадеш и по подробна информация от към адрес,каталог и процедура ще ти бъда безкрайно благодаренн.
  20. При мен нещата са доста, основните са: цялото маншонче с пластмасата + топка евентуално + щипките с който се хваща за скоростния лост копчето за ръчната спирачка Пластмасите за предпазния колан(женската)
  21. Здравейте, вече от няколко седмици оглеждам продвалник и всевъзможни теми за А3ки на части за да си намеря някой части за интерьора на колата - Ужасяващо безуспешно. И така реших да спра да викам неволята и да повикам вас на помощ. И нека минем по същество: "Колеги от каде пазарувате интерьор за колите?" Благодаря предварително за коректните отговори. Поздрави, Васко.
×
×
  • Create New...