Jump to content

LiTtLeRoCk

Members
  • Мнения

    59
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi

Персонална информация

  • Пол
    Male

LiTtLeRoCk's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Търся буфери босе и среди от ауди А8 РАБОТЕЩИ!!! Всякакви оферти със снимки, цени и тел за контакти на лично. Тел за връзка с мен 0887400234.
  2. Търся въпросните уреди в добро състоание и с датчиците. Цени на лично.
  3. А някой може ли да ми каже колко излиза смяната на ролки ремъци и водна помпа как стоят нещата със кабели свещи? Иначе благодаря на колегата за линка към темата.
  4. Първо здравейте предстои ми да си купя Ауди Б4 с 2.6 двигател някой може ли да ми каже имали слаби места този мотор и ако има какво да гледам и за какво да се услушвам скъпа ли му е подръжката и въобщя всякаква информация ще ми е полезна.
  5. Здравейте колеги карам Ауди 80 1.8 мех.инжекция от около 2-3 седмици ме мъчи един проблем моята хубавица дава голям разход около 15 при положение че половината път от вкъщи до работа е извънградско и не я мачкам за това ми е интересно колегите които са с този мотор каккъв разход им дава на тях в града и извънградско. Ще съм ви много благодарен ако споделите вашия разход за да мога да си направя сравнение и да си имам на предвид колко средно гори този двигател. И още един въпрос имам къде мога да видя кода или номерая на скоростната си кутия и да ми кажете вашите кутий с какъв код или номер са пак става въпрос за DZ мотора. Благодаря ви предварително ! ! !
  6. Къде мога д апогледна модела на кутията си някакви цифри или букви къде се намират.
  7. Колата е Ауди 80 Б3 1.8 мех.инжекцион на 5-та предавка.
  8. Здравейте имам един малък въпрос към колегите които карат Б3 1.8 механична инжекция.Можете ли да ми кажете ако някога сте забелязвали при 2000 оборота с колко километра се движите и при 3000оборота с колко километра се движите.Направих засичане с колата на един мой приятел и ми показа че ме лъже с около 10 км.Най лесно ще засека на радара на някоя патрулка ама за сега това не е препоръчително . Искам да ви благодаря предварително и поздрави на всички.
  9. LiTtLeRoCk

    Възможно ли е ?

    Може ли да махна маркучите които влизат в радиаторчето на парното и да ги съединя и пак да си циркулира водата но без да минава през радиатора.Искам да го направя защото усещам че ми лъха топло от долната част на таблото и по някога е нагрято топло отдолу под волана и се усеща как лъха топлина.Ще имали някакви лоши последствия за двигателя ? Става въпрос за Б3
  10. И аз това искам да разбера каква е разликата между двата мотора ?
  11. Искам искренно да благодаря на всички колеги се включиха в темата.
  12. искам да благодаря на колегата за отговора ако някой друг има наблюдение нека сподели.
  13. Здравейте искам да питам какъв е разхода на този мотор ако може нека коегите които са с този двигател ми споделят какъв разход им дава. Ако темата не е за този раздел се извинявам.
  14. Айде още един въпрос да разбудя малко темата. Тъй като моята колица е с механичен инжекцион и двигателя който мисля да слагам е 6А и той е с механичен ижекцион искам да знам въпросният двигател имали компютър и какво управлява той при положение че инжекциона е механичен и нито едно кабелче не влиза някъде по инжекцията или дюзите?
  15. От къде може да се купи аз бестова лента за увиване на испускателните колектори.Ако някой може нека ми остави телефон на магазин или въобще на място от където мога да се снабдя с такава.
×
×
  • Create New...