Jump to content

zwergo

Members
  • Мнения

    45
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AVANT80 B4 115hp ABK

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

zwergo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. ЕТО ТОВА Е БАБИЧКАТА МИ ... 20170223_124744.jpg.pnefmgo.partial
  2. 2000-2200 ОТ ДНЕС ЗАПОЧВАМ ГОЛЯМОТО ТЪРСЕНЕ ......
  3. КОЛЕГИ , МИСЛЯ ДА СИ СМЕНЯМ БАБКАТА Б4 2,0 Е 1994г . АБК 115 КОНЯ , ПОНЕЖЕ МИ СЕ СЧУПИ БИЕЛНИЯ ЛАГЕР НА 3-ТИЯ ЦЕЛИНДЪР И РЕМОНТА ЩЕ МИ ИЗЛЕЗЕ КОЛКОТО ЕДНА "НОВА КОЛА" И НЕ САМО ТОВА , ПРОБЛЕМИТЕ С ГАЗОВОТО С ДЕБИТОМЕРА И ПРОЧИЕ МЕ ПРЕСЛЕДВАТ ПОСТОЯННО , ИСКАМ ДА ВИ ПИТАМ КАКВО ВИ Е МНЕНИЕТО ЗА Б4 1,9 TDI 90к.с. ЧУВАЛ СЪМ ЧЕ МОТОРИТЕ СА МНОГО КОРАВИ. БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
  4. еми и това ще погледна ....
  5. е това не съм го гледал , колега но ще проверя и него .
  6. Момчета , привет отново и за много години , живи и здрави. Така,почвам пак да се оплаквам , купих ,комплект кабели за свещи,дистрибутурна капачка , палец , свещи (триполюсни ) всичко това на марката - " BERU" - 104,00лв.- , понеже ми я препоръчаха в магазина. Е нема ефект ве пичове, гасни си и това е. Давам и газ на место , повече от 300-3500 об. не качва и след известно време се оправя и после пак почват фасоните, неще пущината и с пущина. Да вметна само и че преди кабелите смених и синия датчик .Останаха , бобината,ТПС-а , стъпковото моторче и дебитомера,ама там цифрите са във пъти нагоре..........., някой може ли да сподели къде да търся проблема???????????? и както каза SKLEPI може да е проблема и във филтърчето преди изпарителя...
  7. ЩЕ СЕ ПООГЛЕДАМ ТЕЗИ ДНИ ПРЕДИ ДА ХВАНАТ ГОЛЕМИТЕ СТУДОВЕ , БЛАГОДАРЯ SKLEPI
  8. sklepi, къде се намира това филтърче колега ?????????? аз съм със изпарител lovato до колокото се сещам,в момента говоря на изуст......????????
  9. Момчета, благодаря ви на всички за мненията но засега ще я карам така и след празниците ще му мисля кво , що, къде, как , от мен засега ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ.
  10. То че гърмежи е имало е факт, това е неизбежно мисля, при обикновено газово с кола пълен инжекцион.Но от две години не съм му чувал гласа ..Другото което ми направи впечатление , от 2-3 дни както си карам колата леко придърпва ,замисля се за 1-2 сек. и пак се оправя. Ще хвърля и едно око на кабелите за свщите ,делкото ,комутатора и бобината. благодаря ви колеги големи сте .
  11. Ами засега е добре колата, ще видим до кога . "Паживьом увидили " както казват братушките . Ако има проблем с кабелите, делкото ,свещите, няма ли да е трудно паленето ???????
  12. със обикновена уредба брат ...
  13. Благодаря,auubau , ще го проверя и това .Впрочем днес не ми го направи номера с прекъсването , не знам дали е от смяната на датчика ..
×
×
  • Create New...