Jump to content

galin1964

Members
  • Мнения

    28
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A2

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

galin1964's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. galin1964

    бяга на дясно

    Нека да ти видят амортисьорите. При мен се оказа че единият е сдал багажа и като го смениха се оправи.
  2. Да ще направя. Благодаря много на всички.
  3. Може би и от там да се получава охлаждането и да не подава топло в купето. Защото като задам на ниска температура си духа студено . А перката трябва да се включва само когато колата загрее повече от 90 гр. И лятно време за охлаждане на компресора на климатроника.
  4. Благодаря много. А нормално ли е перката да работи веднага като запаля колата.
  5. Давам го на Hi . В това положение вентилатора на климатроника е на една чертичка като постепенно се увеличава и въздушната струя в купето се увеличава. Карам към 30 км. температурата на водата е 90гр. но духа само студено. Давам темп.на климатроника на 29 или 28гр.същото
  6. Здравейте на всички. От известно време като включа климатроника на отопление не духа топло. Включвам го на Auto но духа студено. Също така като включа на Economic съвсем леко духа топло. Колата си загрява нормално 90 гр. Забелязах че при стартиране на двигателя перката на радиатора се включва и върти постоянно. Някой имал ли е такъв проблем. Благодаря Ви.
  7. galin1964

    бяга на дясно

    Т.е. държа волана в право положение и колата си тръгва на дясно. Не дърпа волана. Ще сложа летните 175/60/15 да видим какво ще покаже.
  8. galin1964

    бяга на дясно

    Мерси много за мнението. Старите гуми бяха 175/60/15 но трудно се намират и ми казаха да сложа 185/60/15. Интересното е че като държа волана в право положение тръгва на дясно и то не полека . Трябва да го държа леко на ляво за да си върви колата направо. Освен да сложа 185/5015
  9. galin1964

    бяга на дясно

    Уф и аз вече не знам . Днес проверявах налягането. Дано не е рейка че лоша работа. Благодаря много .
  10. galin1964

    бяга на дясно

    Благодаря много . Аз дори се чудех да ли не са поставили дясната биалетка обратно след като ми сменяха шарнира. А гумите са 185/60/15 Написал съм ги погрешно. А иначе хидравликата на волана си е ок. Върти се в двете посоки без затруднение.
  11. galin1964

    бяга на дясно

    Здравейте колеги. Имам един проблем. След като смених зимните гуми от 175/60/15 на 185/65/15 започна да бяга на дясно. Като пусна волана и тръгва веднага на дясно. Преди това ми сменяха десен преден шарнирен болт ,десен преден лагер и ляв заден лагер. Карах колата на три стенда. Дори ми казаха че показва леко на ляво. На три сервиза гледаха предницата. Всичко е ок. Днес завъртях гумите по лошо стана. Дайте ми някаква идея. Благодаря Ви много.
  12. Благодаря много за отговора. Тези дни ще я закарам да я огледат.
  13. Здравейте . В последно време при плавно натискане на спирачките волана започва да тресе когато съм с висока скорост. Може ли причината да е от дисковете. Ако е така каква марка ми препоръчвате . Благодаря Ви.
  14. Здравейте . Днес като карах колата и я пуснах по инерция се чу едно тропане от скоростният лост. В момента в който включа на скорост или само като докосна лоста тропането изчезва . И после пак така . Може ли някой да ми каже от какво се дължи това . Дали е възможно да се получи това , ако има малко масло в скоростната кутия . Защото скоро установих че има малък теч на масло под кората . Проверих маслото на двигателя , но там всичко е ОК . Благодаря Ви
×
×
  • Create New...