Jump to content

petarcho

Members
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4 1.9 TDI

Персонална информация

  • Локация
    Gabrovo

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

petarcho's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Продавам Audi A4 1.9, 96год Тип двигател - дизелов Скоростна кутия - ръчна, 5 степенна Мощност - 110 к.с. Категория - седан Пробег 186000 км по километраж Цвят - син металик Особености: - 4(5) Врати - ABS - Airbag - Центр. заключване - Бордови компютър - Ел. Огледала - Предни ел. стъкла с комфорт функция - Имобилайзер - Климатроник - Фарове с ел. регулиране - Серво управление - Стерео уредба - Платени : ГО до декември 2013, Технически преглед до април 2014 Аудито работи идеално, среден разход 5-6 на сто,предницата е чисто нова ATEC , обслужена преди 3000км.(давам гаранция)-сменени са 3-те ремъка и всички ролки по край ремъците, сменена е оптяжната пружина, сменени масло 10W-40 (Castrol Magnatec) и филтри преди 1000 км. Цена 3800 лв. Колата се намира в Габрово, тел. за връзка : 0897 877977 Петър Георгиев. Ето и линк с обявата, където ще може да разгледате снимките на автомобила.
  2. регистрацията в КАТ колеги ми излезе 400+ лева...отделно застраховка 160лв., така че според мен е по добре да е от частно лице...може да имаш късмета да е обслужено..
  3. Продавам управление за климатроник колеги.Свалено е от А4 Б5 2.6 1996г. което го закупих за моето Ауди,но се оказа,че не е този модел които ми трябва,защото не е същото като моето и не включва климатроника. Ако имате въпроси може тук може и на телефон-0897877977.
  4. някой друг колега нещо да доълни, че само 1 отговор ми се вижда малко за форум на Ауди....
  5. Здравейте колеги, поради жегите които настъпиха отидох да напълня фреон в климатроника. Като за начало нямаше грам,но това е вселдствие обслужването което правих ми се струва...все пак се разкача цялата предница и фреона се е изпарил. След напълването обаче, компресора не включваше. В сервиза го дадоха на късо и веднага включи,но от бутона не включва.Закачихме на компютъра и изязоха следните грешки- Централен температурен датчик не работи и не стига ток до компресора.Момчетата казаха че това Ауди имало 5 температурни датчика и незнаят кои е дал фира...Ако се преглежда всичко ремонта отива на бая цифра... Моля,ако някой е имал такъв проблем или е запознат с това да даде компетентно мнение по въпроса. Благодаря ви предварително колеги.
  6. Здравейте колеги продавам си старата вече решетка от ауди а4 б5. цената която и търся е 30лв. За повече инфо на телефон 0897/877977. Пращам с куриер до всяка точка на страната.
×
×
  • Create New...