Jump to content

Viktor88

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4

Viktor88's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Viktor88

    навигация Б6

    Зравейте, Искам да попитам, някой имали си на идея как става номера( и дали изобщо е възможно) на Ауди Б6 , което е със касетофон заводски да му се сложи навигация със CD която да замести касетофона. Вижда ми се доста сложно предвид това че цялата конзола трябва да се измести надолу, но в крайна сметка невъзможни неща няма Благодаря предварително!
  2. така.... както си и очаквах вибрацията идва от скъсан тампон на двигателя( макар че имах съмнения за не работещ цилиндър-респективно прецакана дюза) сервиза в който си карам колата е "автосервиз Пенев" в Плд. наистина работи скъпичко и с части Лемфьордер но момчетата му са наистина много добри(при него работят бивш главен механик на Балкан стар т.е. той му е нещо като съдружник и бивш главен механик на Пежо рапид) и като цяло съм доста доволен. В сервиза ми казаха коя част е за смяна и коя част е "тръгнала" както се казва, като лично аз не направих компромис със нищо. може би и това предопредели цялата сума за ремонта ( бтв само ролката на климатика и горивонагнетателната помпа ми бяха около 1000лв). ако някой се интересува от цени на части мога да му ги кажа за да не пиша всяка една по отделно ) ( накрая имах 28 позиции в фактурата от сервиза ))
  3. такааа ... работите вървят доста зле... след много нерви в КАТ я регистрирах(за там просто не ме се коментира)В вчера я изкарах от сервиз след двудневен престой и срещу 3360 лв е "като нова"..... но.. проблем...в момента в който направих двадесетина километра от сервиза ми се появи странен шум в мотора, който изчезва при натискане на съединителя, това цялото нещо допълва и педала който взе да вибрира на свободна( когато е на предавка няма вибрация) и на всичкото отгоре в този момент ми се стори че чух и някакъв шум от скоростната кутия при смяна на предавките. ситуацията е кофти след малко тръгвам за сервиза и вече просто съм настръхнал от всякъде...
  4. оффф не знам аз като винаги се изнервям като ходя по тия институции... не знам как ще ги издържа. поне като успокоение ми е, че утре отивам с екс началника на КАТ и се надявам да помогне, въпреки че се пенсионирал преди 7-8 години. ама като цяло да знам ако искат да търся номера на двиг.... свалям пластмасовата кора на на двигателя и търся върху капака на ремъка.
  5. ами в СтЗ те карат сам да си го намериш и покажеш в противен случай отиваш в сервиза отсреща ти го намират за 1 мин срещу 30лв и се нареждаш отзад на опашката за канала. бтв защо трябва да правя "две проверки на двата канала"? :)/>
  6. Здравейте. От скоро оставих бавареца и от събота съм горд собственик на А4 1,9 ТДИ 2003г и утре ми предстои регистрация в КАТ( СтЗ.) С риск да повтора някоя тема (99.99% съм убеден че го правя) искам да попитам къде мога да му открия номера на двигателя( и тъй като не можах да го проверя при покупката на колата се моля да е същия като на италианския талон) до колкото разбрах трябва да се свали пластмасовата кора отгоре на двигателя....... ама как бе младеж, как да го свържа )))))) благодаря ви предварително!!
×
×
  • Create New...