Jump to content

s_valev

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 1.8

s_valev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Педала ми отделя доста горе ,но майстора го тества и каза че има още хляб в него!!!
  2. Няма разлика във вървенето,просто няма тяга.като натисна газта не ускорява както трябва!!!
  3. Нямам катализатор,махнат е.Относно сервизите,закачат колата с ваг-ком чистят някви грешки и ми казват че всичко е ОК!4 пъти съм ходил по сервизите специално за това че няма мощност а те след като я качат на компютъра казват че е ок!ще се окаже накрая нещо простичко,но кога ще се намери не се знае!Някой ако има идеи да казва какво да проверявам.Благодаря предварително
  4. Здравейте колеги.Имам следния проблем с аудито-от доста време колата ми е супер тромава и преди два дни направо се скапа,оборотите взеха да играят,взе да гасне и направо тотално окуця!Имам газов инжекцион с който нямам проблеми.Изчетох много теми и днес смених дебитомера,изчистих въздухопроводите,филтъра,и премахнах нагарите от дросела,имаше един разкапан маркуч под модула преди дросела.Направих тест,оборотите се стабилизираха що годе 910 и не играят,НО отново е доста тромава,на първа дори неможе да завърти гуми,вдига обороти а няма тяга!Ще съм благодарен за съвети и мнения от къде може да е проблема!?
  5. Здравейте колеги.Имам следния проблем с аудито-от доста време колата ми е супер тромава и преди два дни направо се скапа,оборотите взеха да играят,взе да гасне и направо тотално окуця!Имам газов инжекцион с който нямам проблеми.Изчетох много теми и днес смених дебитомера,изчистих въздухопроводите,филтъра,и премахнах нагарите от дросела,имаше един разкапан маркуч под модула преди дросела.Направих тест,оборотите се стабилизираха що годе 910 и не играят,НО отново е доста тромава,на първа дори неможе да завърти гуми,вдига обороти а няма тяга!Ще съм благодарен за съвети и мнения от къде може да е проблема!?
×
×
  • Create New...