Jump to content

dido MOD

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI

dido MOD's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. По принцип предишния собственик е сменял кутията,и каква точно е сложил незнам,но на волана има копчета и от там мога да превключвам предавките ръчно.За мен това е типтроника!!!Също стария собственик ми обесни че проблема е в скоростния лост,трябвало да се смъкне, поправял се и пак се връщал, дори на този ремонт се давал гаранция.По принцип аз живея в Германия и това става тук,та грубо този ремонт тука ще струвал около 300 евро,но малко съм скептично настроен към тукашните майстори и за това търся помощ от нашите!!! Много вероятно е да са сложили типтроник но той да не е пригоден за моята кола и това да дава проблема!? Това само с компютърна диагностика ли става?
  2. dido MOD

    tiptronik на А6 2.5 TDI

    Здравейте.Нуждая се от малко помощ,,а ето и проблема ми.От скоро карам Ауди А6 2.5 ТДИ Типтроник 163кс и имам проблем със задната.Когато потеглям напред всичко е ОК както автоматично така и ръчно сменяне на скоростите.Когато се наложи назад- НЕИСКА минавам на N и тогава PRND започват да мигат и тогава задната влиза без проблем, но и напред след това PRND продължават да мигат.Какъв е проблема?За следващо преминаване на задна отново първо трябва да дам на свободна и така след това задната отново влиза без проблем.Ще съм благодарен на всякакви съвети.
  3. Здравейте.Нуждая се от малко помощ,,а ето и проблема ми.От скоро карам Ауди А6 2.5 ТДИ Типтроник 163кс и имам проблем със задната.Когато потеглям напред всичко е ОК както автоматично така и ръчно сменяне на скоростите.Когато се наложи назад- НЕИСКА минавам на N и тогава PRND започват да мигат и тогава задната влиза без проблем, но и напред след това PRND продължават да мигат.Какъв е проблема? За следващо преминаване на задна отново първо трябва да дам на свободна и така след това задната отново влиза без проблем.Ще съм благодарен на всякакви съвети.
  4. За следващо преминаване на задна отново първо трябва да дам на свободна и така след това задната отново влиза без проблем.Ще съм благодарен на всякакви съвети.

  5. Здравейте.Нуждая се от малко помощ,,а ето и проблема ми.От скоро карам Ауди А6 2.5 ТДИ Типтроник 163кс и имам проблем със задната.Когато потеглям напред всичко е ОК както автоматично така и ръчно сменяне на скоростите.Когато се наложи назад- НЕИСКА минавам на N и тогава PRND започват да мигат и тогава задната влиза без проблем, но и напред след това PRND продължават да мигат.Какъв е проблема?

×
×
  • Create New...