Jump to content

ownzi

Members
  • Мнения

    32
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно ownzi

  • Рожден ден 4.12.1987

Друго

  • Kaра
    TT Quattro

Контакти

  • Website URL
    http://www.jiveidobre.bg/
  • Skype
    mcekov

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia

Последни посетители

554 профилни разглеждания

ownzi's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги, Продавам моето Ауди ТТ 1.8Т Quattro 2000г. Мотор APX. Общо трети собственик. Втори в България. Колата е доста запазена и съм целял всичко по нея да е максимално близо до оригиналното (с изключение на джантите които неможах да спася в оригинален вид). Няма модификации. Има комплект зимни и летни гуми и джанти. Който има интерес да пише (или звънне) може да я види, да се повози (и да покара ако е със сериозни намерения). Цена: 7800 специално за форума Телефон: 0896569549 - Момчил http://www.mobile.bg/11436557272355981 Поздрави!
  2. Колега, какъв цвят е кората от пода на багажника? Моята я взех залята с някаква киселина и има петно което не може да се изчисти за жалост...
  3. Пичове, използвам акаунта на колега, понеже моя - Ivo-G, се скапа, а постването от гост-акаунт явно не е възможно дори тук. Вчера се опитах да си сменя мейл адреса в профила, при което акаунта ми мина във Validating статус, а validation мейла така и не дойде. От тогава мога само да чета, опитах да си пратя нов мейл още няколко пъти, но без резултат. Не бих отказал малко помощ. Мерси предварително!
  4. Ами той отговора е маркиран. А аз още не съм сложил ГИ
  5. Лошото е, че не знам дали мога да го сваля без някакви упътвания. По скоро с мойте умения ще го счупя Успях да набутам 2 уплътнения от двата края, но там където скърца най-много (по средата), малко ме е страх да го напъна като не знам точно как се разглобява. За сега горе-долу се закрепи положението. Не скърца толкова много. Мисля да пробвам тия дни със силиконов спрей за гумените части да видим дали ще даде някакъв ефект.
  6. ownzi

    ауди ТТ с 15" джанти

    Ами стига да намериш 15-ки и да сложиш съразмерни гуми, не виждам причина да не може да се кара.
  7. Здравейте, От както взех колата има едно много неприятно скърцане идващо от кората и от щората на багажника. Изглежда, че от пътищата ни и постоянното подскачане тази кора/щора тежи на пластмасата на която е окачена и освен, че самата щора скърца, скърца и пластмасовата кората на багажника. Вчера пробвах и махнах щората за да не тежи на кората и скърцането намаля драстично въпреки, че все пак го имаше. Четох из разни чужди форуми, че пръскат мястото на скърцане със силиконов спрей или слагат някакви меки уплътнители но не виждам как точно да провра между пластмасата и метала каквото и да било. Другото скърцане идва от колана когато е опънат (закопчан) скърца като се търка машинката за закопчаване в седалката. По принцип виждам, че има лепенка със нещо меко от другата страна за да не се търка в конзолата на ръчната но от другата страна са пропуснали май... Интересува ме някой намерил ли е решение за тези проблеми? Или ако някой има някакъв опит да сподели. Мерси.
  8. Ами не искам да се заяждам с вас. Казах, че не съм видял лошо отношение. Просто ми отказахте и аз потърсих друг. Няма как да знам само с Фобос ли работите или просто не ви се занимава да свършите работата като не ми обясните. След като ходих при вас ходих и на други места където също ми отказаха и затова бях малко фрустриран. Дано да няма лоши чувства
  9. Щом не ви се занимава няма никакви проблеми. Не съм казал, че от вас съм получил лошо отношение. Просто намерих сервиз който не ме отсвириха и останах доволен. И за вас съм чувал все добри неща но не ми свършихте работа.
  10. ownzi

    Audi TT - Въпроси

    Аз съм отворил тема в газовия форум защото от всички места известни в София ме отрязаха защото нямало място за изпарителя. Последно ходих в Ланди Ренцо и там ме приеха и ми дадоха доста добра цена.
  11. ownzi

    Audi TT - Въпроси

    Не знам колко говорят че е женска, но на жена ми и изправих косите няколко пъти вече с тези 225 коня хаха
  12. Само искам да спомена, че бях до Ланди Ренцо и останах много доволен. Погледнаха колата и въпреки че не бяха очаровани от пространството в двигателния отсег, се съгласиха да я приемат и да намерат решение на проблема. Цената също не е крайно висока а по-скоро доста нормална. Общо взето едиствения сервиз който се отнася с клиентите нормално. Мерси за инфото и ще поствам ако има ъпдейти.
  13. Събота и неделя работят ли? Ако не ще отида другата седмица, мерси. Не отидох до сега защото не можах да намеря информация в нета къде се намира сервиза им. Има само 1 сервиз в сайта им в секция За Нас и той е в Ямбол.
  14. Само да вмъкна набързо... BRC ми казаха, че може да ми сложат ако си купя спортен филтър (конус) и махна кутията от стоковия за да освободя място. А Павката (от първия отговор) като погледна каза, че има една кутия за бушони в която има само 1 реле което може да се премести и там да се сложи Magic III-ката. Все още съм отворен от към предложения.
  15. Мерси, ще звънна и на тях утре.
×
×
  • Create New...