Jump to content

Mr. Yanev

Members
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Mr. Yanev

  1. Здрасти колега, търся предна долна броня за А3 фейслифт. Искам да попитам и дали предния модел без халогените ще пасне на фейслифтовия?!
  2. Здрасти колега, търся предна долна броня за А3 фейслифт. Искам да попитам и дали предния модел без халогените ще пасне на фейслифтовия?!
  3. Mr. Yanev

    SERVICE !

    Здравейте, да видях я. Не знам дали е грешно, че питам след толкова време, но при мен проблема стои с днешна дата. Надявам се някой да се изкаже по въпроса, за да не пускам нова тема. Това беше идеята. Цитиране на предходно мнение!
  4. Mr. Yanev

    SERVICE !

    Колега, значи се оказва, че ти го сменяш на приблизително 5000км твоето масло, така ли е? Питам, защото и аз съм на този режим за сервизиране явно и сега се чудя как да действам - да го занулявам и да чакам да мине една година от смяната или да сменям по показанията на колата. Тъй като съм минал няма и 5к, и половин година.
  5. Здрасти колега, интересува ме предна решетка за Ауди А3, 8Л, 2001г.; как то и фар десен?
  6. Здрасти колега, търся предна решетка за Ауди А3, 8Л, 2001. Както и огледала с прибиране за същия модел?!
  7. Колеги имам А3, 8L, 1.8T. Базовият му размер гуми е 185/65/15...по данни от капачката на резервоара. Изчетох теми по въпроса, но така и не разбрах дали е по-добре да си сложа този размер зимни гуми или масовия който се ползва - 195/65/15. Колата я карам градско и без настъпване. Моля за съвети, тъй като за първи път ми се случва да сменям, първа кола ми е. Благодаря!
  8. Колега, търся капачка за рамото на задната чистачка. Защото градушката го счупи. А3, 8Л, 2001г.
  9. Сега загледах и аз, вярн изглежда по-малко. М/у другото на огледа се оказа, че не работи прибирането на стъклата.
  10. А за бензин на 13-14г какъв пробег е реално да се очаква че ще има? Питам заради турбото, на тази която аз гледам. На колко км се скапва горе-долу?
  11. Собственика и е монтьор по принцип, фен си е на марката. Минал е на А6, а тази я е поддържал..уж. Това е, което не ме е отказало напълно. Все пак благодаря за отговорите.
  12. Благодаря за отговора колега. Аз карам полека и очаквам нещо подобно като раход. Тази е чипната, само това ме притеснява, а и тези 113000км няма как просто да са истина. Заслужава ли си според вас цената за тези години?
  13. Здравейте колеги, за да не пускам и аз нова тема бих искал мнението Ви за колата от тази обява: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11396265591233082&f1=details&slink=6d3vhv Не съм карал бензин до сега, ще я карам повечре градско и се вписва в бюджета ми. Видях я на живо и изглежда доста запазена, чак странно за тези години. Просто искам съвет за този мотор, дали е рентабилно да се кара градско като не слагам ГИ.
  14. Здрасти колега, търся само тавата на предна лява врата. Колата е А3, 2002 фейслифт, 2 врати, тъмносин металик.
  15. Здравейте колеги, искам да попитам кой е оптимален режим за градско шофиране с автоматик? Моя е 5-степенен типтроник и освен Д имам 4,3,2. Рядко обаче стигам скорост, за да превключи на 5та, при режим Д. А когато сьм на 5та мн скоро се налага да се намаля скоростта. От скоро карам на положение 4. При достигане на 4 обаче двигателя дьржи по-високи обороти: 1800-2000, за разлика от 4та при режим Д.. Вьпроса ми е кой вариант е по-добьр? Не знам за двигателя кой е по-оптимален режим и икономичен разбира се. Колата ми е а3, 1.9тди, 131кс, 2002г.
  16. Ок, благодаря. За сега и аз си карам без него.
  17. Здравейте и аз отскоро съм в ауди клуба. Искам да попитам каква е цената при вас за смяна на ангренажен ремък и ролки, за модел А3, 1.9тди, 131 кс.

    Както и цената за смяна на масло на типтроник.

    Успешен ден!

  18. Здрасти колега, искам да те питам къде оправяш твоето ауди, защото и при мен едната дюза е тръгнала..аз отскоро съм с a3 1,9 tdi и не знам още в Сф къде има читав сервиз.

  19. Колега аз имам същия проблем с автоматика. Не иска да включва на 2ра и вдига оборотите. Оправи ли се при теб?

  20. Здравей и аз от скоро се сдобих с такъв дисплей. Какво стана с твоя?
  21. Здравейте колеги, от скоро и аз съм в audi семейството! A3, 1.9tdi, 131, 2002. Търся оригинално cd или ако може да ме насочите къде в София да потърся. Благодаря!
×
×
  • Create New...