Jump to content

Niki Mihaylov

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A3 1.8T 150 к.с.

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    България

Niki Mihaylov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, Ето тук забелязах, че BB кодовете не работят: Поздрави, Ники
  2. При смяната прави ли се нещо допълнително като адаптация ? Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
  3. Колега благодаря за темата. Знам я, но не ми харесва така. А пък и няма място за бутоните отгоре. Можете ли да ми кажете дали управлението на климатроника от 2001 ще стане и буксите ще пансат на моето 1997?
  4. Как точно се превключва от "борд комп. 2" към "борд комп. 1" ?
  5. Здравейте, Някой по-компетентен ще може ли да ми отговори на няколко въпросчета? Може ли от А3 2001 централната конзола да се сложи на А3 1997 8L? Управлението на климатроника ще сработи ли? Бутоните за над CD-то ще паснат ли? Идеята ми е да си взема конзолата, да си купя нещо от сорта на това и да го сложа. Поздрави
  6. Здравейте, И аз имах подобен проблем. Както си карах и колата изведнъж изгуби мощност все едно работи на 3 цилиндъра. Първо си мислех че е от бобините. Започнах да ги откачам една по една и всички си работеха нормално, след това проверих дебитомера, но и от него не беше. Оказа се от свещите. След като ги смених се оправи този проблем.
  7. Много ви благодаря за бързите и изчерпателни отговори !
  8. Здравейте колеги, Карам А3 1.8Т 97г. На таблото съм с голям FIS дисплей и като опции на борд компютъра ми показва: среден разход на 100км, средно оставащи километри за горивото което ми е в резервоара, моментен разход, още някакви километри и има някакъв час(все ми седи на 23:59). Въпроса ми е малко тъп но не разбирам какъв е този часовник и как мога да на настроя ? Ако искате снимки кажете ще снимам и ще кача Поздрави !
×
×
  • Create New...