Jump to content

Georgi Todorov

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Georgi Todorov

  1. При мен беше така отначало (преди 2 години) и после окончателно спря да свети. Оказа се че проблема ми е в датчика на задната скорост който се намира на скоростната кутия. За да си сигурен че е датчика а не кабелите , извади му буксата и я укъси. Като застанеш срещу двигателя, под него от дясно на скоростната кутия можеш да видиш буксата на датчика, от ляво на скоростната кутия е самия датчик(на много шибано място). Ако датчика ти е прецакан (тоест като укъсиш клемата на датчика и ти светне) , търси по моргите датчик ама искай да го видиш от къде го свалят за да имаш на представа къде е и как да подмениш твоя. Успех! П.П. Спомням си тогава намерих някакви схеми на датчика от Руснаците (всичко имат тия пущини).
  2. Благодаря на всички които проявиха интерес и ми дадоха оферти!!! Вече съм с врата(червена). Ако някой знае как се търка тема, моля да ми каже. Предварително благодаря!!
  3. Купувам предна дясна врата за Ауди 80 Б3 , по възможност червена врата с пълната окомплектовка, отварянето на прозореца е ръчно. Ако някой реши да прати оферта на e-mail: todorov.georgi@abv.bg или по телефон на 0878 371 225 - Георги Тодоров.
×
×
  • Create New...