Jump to content

PRoDiGY

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A3 1.9TDI 101hp 2002

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    гр. София, Плевен

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

PRoDiGY's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, Можете ли да препоръчате добър СД/ДВД плеър (може и навигация). Гледам в Алиекспрес има доста, но не знам дали са читави. Досега каквото съм купувал (вкл. телефон) съм останал доволен от качество и цена. Най-важното е дали ще стане за Ауди А3 2002г. 1.9tdi 101hp Колкото до цена нещо обикновено търся, може и 2-ра ръка.
  2. В нета четох, че били под краката на пътника на предната седалка. Четох, че можело да бъде в някоя от задните врати. Но пък попаднах на снимка на задна дясна врата, и там няма. Някой, ако подскаже, ще съм благодарен.
  3. PRoDiGY

    Audi A2 Chorus/AMP

    Здравейте, Закупих 1 радио от УСА и искам да го сложа, но има 1 лек проблем. Кабелите за задните колони (RL & RR) не ги намирам да ги свържа. Като е със старото радио свирят всичките колони. Та се чудех да няма някакъв усилвател някъде и да са вързани там кабелите? Намерих един кафяво/бял, но уви.
  4. При палене и потегляне след това на колата от гаража за път прави един стържещ звук около секунда. Но след това при паркиране и потегляне пак не го прави. Идеята ми е, че при стоене на колата по-дълго време и след това потегляне го прави. А за кратък период не го прави. Звукът като че ли е някъде под педали/около предните седалки. Откакво може да е това? От доста време го прави, но не се забелязва нищо друго, т.е. колата си върви, спира, потегля без проблеми; само звукът е проблем?
  5. Здравейте, Тъй като желая да си закупя отделен ГПС за колата, а не да ползвам този от телефона можете ли да ми препоръчате нещо? Оглеждам в амазон, тъй като това лято ще бъда в Щатите и ми се ще да купя от там.
×
×
  • Create New...