Jump to content

Г-н Денев

Members
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A6 allroad 2.7TDI

Г-н Денев's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. И аз съм в същото положение А6/2.7 с оригинален на 13 години...4f0 915 105d Какъв да слагам?
  2. Ясно,че трябва да се смени дисплея! Сложна ли е интервенцията?Колко струва?
  3. Проблем с няколко "изгорели" пиксела, на десния дисплей на климатроника! Някой с опит в отстраняването на такъв проблем? Благодаря предварително !
  4. Колега,пред същата дилема съм, сподели ако обичаш резултата!? Нали все пак за това е полезен форума?:-)
  5. Снощи взех колата от майстора,оставих я да нощува в положение "лифт".Тази сутрин не беше мръднала и в момента тества из града... Като чели извадих късмет с човека...:-)
  6. Намерих човек от Варна,който ми даде добра пакетна цена за рециклиране на двете,с една година гаранция. Утре ще е готова и ще пиша за резултата.Благодаря на всички колеги за съветите!
  7. Да рециклирам предните две направо или?
  8. Познавам предишните собственици на автомобила и от тях знам, че не са сменяли нищо по въздушното окачване. Просто на мен се падна тази чест.
  9. На 240 000км. Според мен си е нормално амортизиране.Не съм изненадан кой знае колко,и като че ли клоня повече към рециклажа имайки в предвид че ме очаква най вероятно подмяна и на другите възглавници
  10. Утре ще и правя диагностика,но я вдигнах на един подемник и се чува как изпуска от възглавницата.Не видях точно от къде, но се чува ясно изпускане на въздух под налягане.
  11. Ако е 2-3 годишна съм съгласен с цената за нова,но става въпрос за 6 годишна кола,за тези пари ще си я обуя с нови зимни гуми и още и някоя глезотийка можеше да намаже... Обаче пък ако не се получи качествен рециклаж и се наложи рекламация,ще полудея... 4F 4F
  12. Застигна ме и мен,този класически проблем! Накратко,имам два варианта: 1.Нова, която е заедно с амортисьора(капсулована) на цена от около 2200лв(в Порше Варна около 2600лв) от въздушни-възглавници.com, плюс 70-100лв труд 2.Рециклиране(разкапсуловане и смяна на балона само) с една година гаранция от vabonti-airmatic.com на цена 500лв. Моля за съвет колеги!? Интересното беше,че първо клекна предно ляво колело(което е проблемното),после цялата предница и сега и четерите колела се скриха в калниците.Нормално ли е това?
  13. Г-н Денев

    MMI version 5570

    Всичко се оправи! Благодаря отново!
  14. Г-н Денев

    MMI version 5570

    Сега започвам от начало... А новостите от къде?
×
×
  • Create New...