Jump to content

shader

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от shader

  1. Мерси много, Наистина се оказва че нямам такова нещо на лостчето за чистачките. От къде мога да си намеря ново лостче? Продават ли се някаде или трябва да търся по моргите? Също да ми препоръчате някои сервиз в които могат да го адаптират? (освен ако не се адаптира от всеки луд с оборудване за диагностика ) Поздрави!
  2. Здравеите колеги, Наскоро станах горд собственик на Ауди А4 2004-та година, 1.9 дизел. Знам че на бордовия компютър би трябвало (или поне аз така си мисля, съдеики по подобни модели Ауди и Volkswagen) да пише моментния разход на гориво. В момента единственото нещо което има неченка на такова, е една цифра (в километри). Предполагам 4е този брои километри ще мога да измина с бензина които има в резервоара. Въпроса ми е: Има ли начин да се смени това което го показва като "ще изминеш ... километри", с моментния разход на автомобила или поне средния разход за изминатия до тук път? Според мен трябва да има копче някъде с което да може да се сменя между трите. Днес се рових 2 часа по колата и не можах да го намеря. Мерси много!
  3. Някой може ли да ми услужи с такъв ключ? Трябва да си сменя маслото на скоростите а не мога да намера този пуст ключ... Ще почерпя!
  4. shader

    Интерколер, 1.8Т (AEB)

    Нищо не ме притеснява. Просто питам дали всички 1.8Т имат...днес видях още едно с интеркулер (предполагам всички са с такъв)
  5. Забелязах че имам интерколер на колата...Audi A4 Avant 1.8T Quattro (AEB мотора). Това нормално ли е? Искам да кажа всички 1.8Т ли имат интерколер? Аз мислех, че по принцип нямат и съм малко изненадан! И да...взех колата вече! Направо е страхотна...повече от очакваното! Много благодаря на всички колеги които помогнаха с информация! Очакваите включване от мен на 24-ти! Все пак съм обещал да черпя!
  6. shader

    Audi R8 в България!

    Да...и аз видях едно на горнобански преди седмица. Много готино!
  7. shader

    Покупка на Audi A4 1.8T Quattro

    Много ви благодаря колеги! Днес капарирах колата а утре съм в кат...след това сервизи и черпене! Хехе...ще измислим нещо! Поздрави!
  8. Здравеите! Няколко дена ме делят от покупката на Audi A4 Avant 1.8T Quattro. Интересува ме какво трябва задължително да сменя след като взема колата и какво е препоръчително да сменя. Както и орентировъчни цени на частите от кои производител и въобще всичко което трябва да знам. Знам че има доста подобни теми но повечето от тях са стари или не отговарят напълно на въпроса ми. Много ви благодаря предварително! На първате среща след като взема колата идвам с каса бира! Поздрави!
  9. До сега всички голями дисплеи които съм виждал са били горе долу читави. Явно все пак си е полязен голямия дисплеи...съмнявам се малкия да дава такава информация освен ако има някакъв бутон за смяна на нештата които показва. Друго което ме интересува е лесно ли се превърта километража на този модел ауди? Или по точно дали се прави масово? Не би трябвало да е толкова лесно след като километража е дигитален но пък то напоследък всякакви хакери са се навъдили...знае ли човек. Повечето от колите които гледам са със съмнителни километри. Например 98 година 120 хил. То ако наистина е 120 хил. 98 година аз незнам кои трябва да я е карал тая кола...това са 12 хил. километра на година! То повечето българи минават по повече.
  10. Здравеите, Интересува ме каква е разликата в дисплеите на бордовия компютър при Audi A4 (B5)? Знам че има голям и малък дисплеи. Има ли разлики във функциалността? Във форума се говори че голямия дисплеи се разваля. Кола с какъв дисплеи ще е по-добре да си взема и има ли разлика въобще (интересувам се понеже ми предлагат една кола която е точно каквото търся но е с малкия дисплеи)? Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...