Jump to content

Quattro 1691

Members
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 90 Quattro

Последни посетители

493 профилни разглеждания

Quattro 1691's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Отстранил ли си компютъра на автомата ?
  2. Колеги които сте минали от автомат към ръчка,филма е много голям не е както казват повечето,сменяш кутията и си готов.Има разлика в инсталацията на автомобила между ръчка и автомат и се боря с този проблем от 7 месеца.Аз като смених кутията и колата почна да пуши да работи грубо и тн.Оправих го този проблем с размяна на един кабел.След това колата започна да работи перфектно,но като е студена се тресе като стар дизел докато мине 65 градуса.Другият проблем беше вървежа на колата след 3000 оборота забива моцуната и не върви.Принудих се да сменя компютъра на двигателя и колата започна да върви много добре и доста повече от автомата и втрисането докато е студена изчезна,но изникна друг проблем и сега се боря с неговото отстраняване,не работят ABS и ESP с компютъра на двигателя от ръчка.
  3. Колеги смених кутията,всичко стана както трябва но сега имам друг проблем.Смених всичко и бях готов да стартирам колата,стартирах я и започна да работи грубо и да губи аванса на помпата след като смених скоростите.Някаква идея за проблема и неговото отстраняване?Също така и ABS и ESP не работят след като откачих буксите на автоматика.
  4. Да днес го отстранихме този проблем с компютъра с ВагКом и елиминирахме едно реле.
  5. Аз искам да попитам компютъра на мотора ще търси ли автомата ?
  6. Колеги искам да премина към 6-степенна предавателна кутия.Колата е А6 2.5 TDI 180hp.Искам да попитам освен педали,скорости,лостов механизъм,маховик,съединител,двете помпи друго ще ми трябва ли?
  7. Колега скоростна кутия съединител и маховик цена и състояние ?
  8. Скоростната кутия в какво състояние е колега и каква цена е ?
  9. Колега скоростна кутия интересува ме състояние и цена ?
  10. Колега скоростната кутия в какво състояние е и каква цена е
  11. Искам да го сменя защото не са ми само валовете проблем а и лагери на коляновия вал на мотовилките и крив клапан мотора е 180 коня само,че е по нова година от АКЕ и има промяна в главите там вече при BAU е решен проблема с валовете Благодаря
  12. Здравейте колеги,имам един въпрос към вас ако може някой да ми помогне,имам Audi А6 2000 година 2.5 TDI (180h.p.) AKE мотор и имам проблем с валовете и искам да заменя двигателя със същия обаче кода на двигателя е BAU и искам да ви попитам ще имам ли някакъв проблем с електрониката и възмовна ли е тази замяна ? Благодаря предварително
×
×
  • Create New...