Jump to content

viksana_bch

Members
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно viksana_bch

  • Рожден ден 29 Януари

Друго

  • Kaра
    Golf 3

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Balchik

Контакти

  • Skype
    davidofff...

Последни посетители

352 профилни разглеждания

viksana_bch's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. viksana_bch

    Придърпване

    Здравейте, Колеги ! От около две седмици имам проблем сутрин. Всяка сутрин след работа като запаля колата (тя е дизел) и редовно си я изкачвам по 5-10 минутки хем докато дръпна една цигарка, обаче при тръгването на първа се появява едно придърпване иии като че ли аха-аха да угасне, но не угасва вкарам ли втора-трета-четвърта и т.н. този проблем изчезва прави ми го само на първа и задна когато е студена :? Някой има ли идея от какво може да е ? ( имам за смяна уплатнения на нафтената помпа смених ги един път, но уви май пак ще трябва понеже гледам пак е зацапало доста може ли проблема да идва от там ? ) Благодаря, Ви !
  2. Здравейте, колеги, имам един въпрос. Възможно ли е Ауди А3 2004-та да му се сложи новата маска на А3-ките от 2005-та примерно :? иии ако да, за какво пари доло-горе. Благодаря, Ви
  3. Крупие ако някой иска да завърти някои лев може да се обади хаха
  4. Точно такъв коментар ми беше нужен ! Пукането на глава поправимо ли е ? Понеже четох на места, че неможело да оправи на някои двигатели за този модел и също така 1.9 ТДИ-ката сравнително по-лесна ли е за подръжка ? Благодаря, ти много колега.
  5. Чел съм го цялото и почти всичко за този модел във форума. Но искам някой който е сменял или негов познат е сменял и знае за какво става въпрос. Понеже аз така и неможах да открия това което търсих. И да питам толкова ли му е скъпа подръжката ?
  6. Здравейте, колеги. Искам да попитам относно този модел и най-вече за така известният проблем с пукането на главата. Ако може някои да каже дали този проблем може да се оправи и за какви пари става въпрос ще му бъда много благодарен. Иска ми се да взема 1.9 ТДИ 105 коня, но ме съмнява дали вървежа ще ми хареса. И като цяло дали са читави. Извън темата - разполагам с 7 500лв иии силно се надявам да попадна на читава за тези пари. Благодаря, Ви
  7. Така, колеги, искам да попитам какъв разход дават бензиновите двигатели на този модел ауди става въпрос за 2003-2004 година. Обърнах целият форум и неможах да намеря конкретен отговор на въпроса и струва ли си да се взема бинзинов пред дизеловия мотор. Те са няколко мотора но искам да знам кой е най-икономичния и за 9 хил. може ли да се намери читав. Благодаря, Ви.
  8. Благодаря, колега точно това правех и в момента, това е добре, че е икономична
  9. Знаеш ли колега гледах стана тука колко дена и реших проблема. А4-ките 2002 година 1.9ТДИ 131 ПД кончета също ми грабнаха окото на визия пък и двигателя е от коравите. Говорих с един "майстор" вика ми - ти луд ли си това нещо гори над 10 дизел градско :?. Силно се съмнявам това да е истина, но вие какво ще кажете и като цяло за колата ?
  10. Винаги ме е било страх от тея чипове... и предполагам, че никога не бих си сложил... ако беше 130 коня фабрично директно отивам и си я вземам ...
  11. Да ама не разполагам с толкова пари за чак толкова нова кола...сега ще проверя дали я има поне 1.9ТДИ 2003 година с по 130 коня...
  12. Съгласен съм обаче 105 коня ми идват малко...все пак малко трябва и да си побягва а бензиновя двигател ... все пак е бензин няма как да е евтино
  13. Благодаря много за компетентния отговор Даа правилно предполагаш, държа да е 8Р модела заради визията си... но тези писания за 2.0ТДИ мотора направо ме отказаха директно. Значи 2003-та 1.9ТДИ мотора е корав така ли ? И искам да попитам този 1.9 ТДИ мотор същия като на старите А3-ки ли е ? И също искам да попитам има ли А3-ка 2004-та 8Р 1.9ТДИ само че над 130 коня и да не е чипосана, че намерих само една такава в карс бг и ми се стори доста странно.
  14. Забравих да кажа, че разполагам с около 8-9 хиляди. Много дълго време съм ги събирал и искам да си взема нещо безпроблемно.
  15. Здравейте момчета, искам да попитам понеже скоро мисля да си вземам кола и съм се насочил сериозно към Ауди А3 8P 2.0 TDI , но на места бях чел, че имали доста сериозни проблеми и не били читави ... Та въпросът ми е да си купувам ли 2.0 ТДИ или да се оглеждам за 1.9ТДИ същата ( става въпрос за кола 2003-та година ). Държа да е дизел заради икономичноста си. Ето и линк към една такава която ми грабна окото : http://www.cars.bg/c194251 ии дали ако не този 2.0ТДИ двигател, то поне другите читави ли са ? Благодаря, Ви много !
×
×
  • Create New...