Jump to content

s_gindianov

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ford

Персонална информация

  • Локация
    Русе

s_gindianov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Нека да кажа и моите впечатления от автомобила, съжалявам, че се забавих, но дълго бях извън града и нямах време. Гледах я, чудех се и се маях - колата е в ПЕРФЕКТНО състояние. Чак нереално запазена за нашите, български условия. Колегата я е гледал като писано яйце. Евала! Както ти обясних обаче, всичко стана в най-неподходящия момент. От два автомобила за по-малко от месец останахме без и трябва да изберем първо да си купим такъв, който ще ни върши работа за бизнеса, а за съжаление Аудито не е добър вариант - на ден обикалям град Русе поне по два пъти(всяко излизане е с 4-5 спирки по пътя). С Фиестата цялото удоволствие ми струва 50лв. седмично, с това Ауди цената ще е 100-150лв. - не мога да си го позволя. Това е основната причина, поради която в настоящия момент не мога да го взема. Ти каза, че не бързаш, а аз наистина много го харесах и ако до есента успеем да закрепим положенито и събера парите и не си го продал - ще те потърся пак. Иначе, ако междувременно някой друг прояви интерес и това е кола, която отговаря на нуждите му - няма да сбърка. Уверен съм, че това е в пъти по-добро и по-добре поддържано от всичко, което гледах по автокъщите. Желая ти успех! П.С. Колеги, на пръв поглед всичко по автомобила е така, както е описано в обявата. Колата наистина е в много добро състояние и си личи, че е гледана с внимание. Покарах я - возията е много хубава, няма усукване, няма шумове по двигателя, има 2 драскотини, които мисля че и с паста може да излязат(единствената ми забележка, ако може да се нарече така). Ако някой се чуди дали има смисъл да ходи да я гледа на живо - ами моят съвет е, ако е сигурен, че това е което търси като автомобил - да си купува билет за влака и да си сложи и парите за колата в джоба!
  2. Чакам в събота да се обадиш значи.
  3. Така или иначе няма да я взема на момента. Като се връщате ще се срещнем на Шел(бензиностанцията е на международното в посока В.Търново - точно по път ти е). Ако е това, което търся другата седмица ще се видим в Търново за един последен оглед и ще си стиснем ръцете пред някой нотариус. Номерът ми е 0882024758 - Слав. Като сте на Дунав мост се обаждаш и аз тръгвам към Шел-а. ПП:Ако все пак прецените, че имате време на отиване - обади се, срещата ще е пак по международното, само че в другата посока(пак ти е по път) - няма да ви задържам много 15-20мин максимум.
  4. Май наистина е щастлива случайност Определено ще се срещнем, само кажи кога ще ти е по-удобно - дали преди или след като свършите работата в Букурещ(все пак бих предпочел да я погледна по светло). Ще се доразберем точно къде! А за багажника наистина ме интересуват точните размери, няма да е детска количка. Няма да я товаря кой знае колко, но ще карам неща със специфичен размер и трябва да знам дали ще ми върши работа - това ми е един от основните критерии при избора на автомобил.
  5. Вчера ме помляха и си търся нова кола. Като че ли съм се спрял на Ауди, а твоята оферта определено ме заинтригува. Ако можеш да ми отговориш на следните въпроси, за да засилиш интереса ми : 1)коя година е произведена? 2)какви са точните размери на багажника?(важно ми е) 3)какъв й е годишния данък? Доколкото разбирам колата няма климатик(мексикански не се брои)
×
×
  • Create New...