Jump to content

svetozar markov

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от svetozar markov

  1. И аз имах проблеми с багажника отваря се и се затваря когато си иска.Махни пластмасата която скрива кабелите и другите глупости и си провери връзките на кабелите при мен не правеше хубав контакт обувката на една жичка, пръснах я с контактен спрей и всичко се оправи.Почни от най-лесното не от тавана
  2. svetozar markov

    Табло Ауди А3

    И аз бях с френското табло,почна да показва каквото си иска, да ми прави проблеми по ел. инсталацията сутрин като е студено, няма човек явно който да няма проблеми с него рано или късно,явно си има и то като съединителя или турбината определен период живот.После пада едно голяма търсене,питане, може и да се намери табло VDO за дизеларка но много трудно много рядко се намират и ако го намериш ще си е цена понеже се търсят доста.
  3. Свири си неприятно, май е разбалансирана и ме съмнява, че ако отлагам ще бера по-големи ядове
  4. Не съм ще я каран тези дни на диагностика
  5. Не е сваляна нито барана, чува се звук все едно опира желязо в желязо, като скърцане на ремък
  6. Здравейте колеги,преди една седмица чух че турбината свири повече от нормалното и закарах колата да я видят.Казаха ми че турбината е разбалансирана и не трябва да карам колата да не стане беля.Някой който е минал през това да препоръча място където могат да я рециклират,че чисто нова си е бая цифра май.Мерси предварително !!!
  7. Купувам 2 гуми Yokohama A539 размер 205/55/16
  8. Предните,до предното стъкло
  9. Здравейте колеги слагали са ми аларма на колата и в корите на колоните явно има счупени някакви скрепителни елементи от които се чува много дразнещ звук.Искам да питам някой може ли да ми каже по какъв начин са захванати колоните и какво евентуално може да е счупено и да се поправи мерси предварително.
  10. Продаваш ли още на мен ми трябва за табло на ауди а3 с големия дисплей
  11. ЗДР колеги имам проблеми с таблото.Моето ауди е 2001 1.9 TDI 131hp фейслифт и явно тия табла са боклуци понеже виждам че доста други хора имат проблеми с тях.Почна да се ебава стрелката за горивото,сутрин стрелките правят каквото си искат и мисля да го сменям че ме изнервя супер много. ВЪПРОСА ми е мога ли да сложа табло от ауди А3 2002 което е по-ново с ринговете и ако може как стои работата с ръчките ще може ли да подърва всички функции,понеже моята кола няма темпомат,не показва разход на гориво,температура и други такива работи като аудита с повече екстри ???
  12. Колеги от 2 дена имам проблеми с токовете на колата (ауди а3 2001г 1,9TDI).Проблемите се изразяват в изчезване напълно на задните светлини и таблото става като дискотека стрелките ходят нагоре надолу,пресвятка,рестартира се,губят ми се и светлини в купето пророрците не се свалят до долу с едно натискане на копчетата този проблем идва и което е по странното си отива след известно време(няколко минути,някой път и след часове).Някой да е имал подобен проблем и да може да даде съвет ???
  13. Колеги от 2 дена имам проблеми с токовете на колата (ауди а3 2001г 1,9TDI).Проблемите се изразяват в изчезване напълно на задните светлини и таблото става като дискотека стрелките ходят нагоре надолу,пресвятка,рестартира се,губят ми се и светлини в купето пророрците не се свалят до долу с едно натискане на копчетата този проблем идва и което е по странното си отива след известно време(няколко минути,някой път и след часове).Някой да е имал подобен проблем и да може да даде съвет ???
×
×
  • Create New...