Jump to content

BATJ

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    VW Passat B8 BiTURBO

Контакти

  • Website URL
    http://www.shieldui.com

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

479 профилни разглеждания

BATJ's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Зависи какъв бюджет имаш. Такива коли почват от 12К и мога да достигнат 25К в засимост от състояние, мотор, екстри и произход. Ако имаш възможност взимай след фейслифта 2012.
  2. За тези пари може да се намери 3-ка дизел битурбо 313 к.с, с много по-прилично оборудване на околко 100К км. Но всичко е въпрос на нужди.
  3. Здравейте, Ориентирал съм се към покупка на Ауди А4 B8 - 2.0 tdi 170 к.с quattro. От два дни гледам следната обява https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11530027163142283 Ще съм ви благодарен ако може да дадете мнение дали си струва да ходя на оглед за конкретния автомобил, и ако може да ми препоръчате адекватен сервиз, къде мога да закарам колата на преглед преди покупка. Имам бюджет от около 3-4К, за превеждане на колата в експлоатация, мислите ли че е достатъчно на първо време.
  4. Здравейте, Искам да ви помоля за мнение за конкретна обява http://www.dasweltauto.bg/audi-a4-20-tfsi-180-hp-7916/ . Имам спомен, че точно този мотор беше маслояд, но май беше при версията 211 к.с. Как може да се провери дали харчи прекомерно масло, само от сервизната история на автомобила. Странно е, че за въпросната кола не се предлага никаква вторична гаранция, Благодаря предварително.
  5. Цитиране на предходен пост! Чак сега забелязах, че автомобила е регистриран- явно тук е получил китайския ксенон и другите "подобрения". Как ви се струва откъм износване дали има шанс да е на близки до написаните километри,
  6. Здравейте, искам да ви попитам дали някой случайно е гледал тази конкретна кола или знае нещо за нея. Цената ми се струва малко по-ниска от пазарната, което според мен е леко подозрително. Ще се раздвам ако споделите забележки, които се виждат по снимките- аз лично не откривам нищо притеснително, но нямам опит с тази марка автомобили. За мотора съм изчел много и съм наясно със слабите места и предполагам ,че е чист късмет дали ще имам проблеми с него за вбъдеще. http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11390507674454665&f1=details&slink=61iq5p
  7. BATJ

    имобилайзер за А4 2.0 TDI

    ок но от колко се тръгва с цената? Изобщо някой от Вас слагал ли е?
  8. колеги, съветват ме да сложа имобилайзер. Колата е 2006-та А4 2.0 TDI. Уж специалисти казват, че при фабричните системи имало техники за гепене за 2 минути и единствено имобилайзера помагал. Споделете опит, цена, къде слагат и какъв да бъде. БЛАГОДАРЯ!
  9. Много ви благодаря за изчерпателната информация. Утре сутринта ще ходя да гледам тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11376291795671638&f1=details макар да съм с големи резерви към Горубляне и тем подобни сбирщини, но ми хвана окото а и искам да направя бартер за настроящата ми кола. По какво да позная дали скоростите са мултитроник.
  10. Тази на isauto ми се струва доста по-запазена и се вмества по-добре в бюджета ми. Само ме притеснява надеждността на мотора, нямам никакви наблюдения върху този мотор и не знам къде да прочета за евентуални проблеми с него, за това се надявам да попадна на човек който кара същия и знае за какво иде реч.
  11. Колеги Здравейте, ще взимам бенизнов-а А6-ца и ще ви помоля за мнения и съвети относно предстоящата ми покупка. Спрял съм се на мотор 2.0Т по конкретно на този екземпляр http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11363787458035394&f1=details Ще съм благодарен, ако някой който кара същия мотор може да сподели преки впечатления относно поддръжка и разход градско. Има ли някакви характерни слабости и проблеми този мотор и какво трябва да се гледа при покупката. Мерси предварително.
×
×
  • Create New...