Jump to content

g_georgiev

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4 8E

g_georgiev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Купувам ключ за фарове 8E0 941 531 C Намирам се в София, но приемам предложения и от други градове. Предложения на лс.
  2. Цитиране на предходен пост! Привет, проблема с мигачите вече не е налице, но остана по сериозния проблем със светещ преден ляв габарит и стоп. Какво означава синхронизация и как се прави колега ? Моля ви колеги , дайте идея кой може да установи и реши този проблем или пък какво да търся, ако при някой е имал този проблем.
  3. Цитиране на предходен пост! Не мога да, след разкачането на акумулатора не работят. Но това не би следвало да е нормално поведение на колата, защото при всяка смяна на акумулатора ще трябва обучение, пък това не ми се струва много да е нормално.
  4. Цитиране на предходен пост! Лостчето за мигачите е в изходно положение за съжаление.
  5. Привет, Колеги помагайте, защото съм се видял в чудо Неделя вечер... Преди малко комшията се обади, че съм забравил пуснати габаритите. Аз много се учудих, тъй като това е необичайно да ми се случи, още повече зумера, който пищи при отворена врата и работещи светлини все още го чувам Ситуацията е следната - Слизам долу и виждам ляв габарит и ляв стоп светят без причина, отключвам колата и след като отварям вратата, звуковата сигнализиция за пуснати светлини се активизира и не спира да пищи, въпреки, че ключа за светлините е на позиция "0" Давам на контакт, след което започва да мига левият мигач без да спира. Каквото и да правя, немога да го деактивирам по друг начин освен с изваждането на ключа. Гореспоменатите светлини (ляв габарит и стоп) също си светят след изваждането на ключа. Предприех спиране на тока, след 10мин вързах акумулатора, проблема си стои, като в допълнение вече немога нито да отключа колата, нито да я заключа Всяка идея ще ми е от полза, защото в момента на мен не ми идват никакви ? Колата си пали и се движи ако това има значение. Благодаря за вниманието! п.п. Пробвах и вадене на ключа за светлините, без резултат, при изваден ключ проблема пак е налице.
  6. Здравейте колеги, Търся лост за темпомат за Audi A4 2005г. - каталожен №: 4ЕО 953 521 B
×
×
  • Create New...