Jump to content

Bogoev

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    2.0 ТДИ

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Bogoev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Преди 1 година пусках същото запитване и на мен ми препоръчваха 2.0тфси. При тоя постен пазар не намерих отремонтирано 2.0( всъщност само едно имаше с фактури за ремонта, но според мен не бе направен както трябва и се опитваше да се отърве продавача). Покрай мен имам колеги и познати, при единият гори 7-8 литра масло на 10к, другият спомена около 5 литра - говорим за 2.0 тфси. Взех си 3.2, куатро, автомат ( 6 степенен е при 3.2, по добър избор от строник според мен) и засега съм доволен. Една брава рециклирах, казанче антифриз (заради датчика в него) и една пластмасова тръбичка по охлаждането съм сменял за една година.
  2. Бензин, седан (предпочитам), автоматик, 4х4. Ако някой предлага да пише.
  3. pampo, благодаря за мненията, кристално ясно ми е, че автомобил за тънки пари е руска рулетка (в повечето случай). Б7-ца е няма в уравнението.
  4. Няма голямо предлагане в момента със зададените параметри, две - три коли с 2.0 тфси ми привличат вниманието. Надявам се да се включи и някой, който притежава 3.2 фси в момента да сподели мнение от първа ръка, понеже това което чета за този двигател са стари мнения (когато са били 3-5 годишни).
  5. Ремонта ценово как се изразява? Гледам преди фейса за 15к ще се включа на приличен екземпляр.
  6. Разумно звучи това, което написа. Благодаря!
  7. Здравейте банда. От всичко, което изчетох последните два дни разбрах, че вариантите пред мен са 2.0 TFSI и 3.2 FSI куатро автоматик (автомата ми е условие) за да избегна мултитроник кутия. Първият има вероятност да гори много масло, вторият чета около 3к лева смяна на вериги. Ясно е, че няма как да предвидя разхода на масло при 4 цилиндровия. Интересува ме веригите при 3.2 на диагностика могат ли да се видят в какво състояние са и не срещнах мнения има ли го този харч на масло? Гледам бензинови коли поради пробег около 12к на година. Това ще ми е първо Ауди и разчитам на малко подкрепа в избора си. Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...