Jump to content

GoGeorgiev

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Couppe B3

Персонална информация

  • Локация
    Варна

GoGeorgiev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Мерси Deeper. Ще го потърся този човек. А колкото за вакумите, всичко ми е здраво, а и самото агу е сложено преди месец. Единствено ми прави проблем приставката на въздушния филтър при по бедна смес, изплюва маркуча. Казаха ми , че мога да направя един канал на приставката, че да може да се захваща скобата, но още се чудя.
  2. Здравейте колеги! Не мога да опиша колко проблеми имам с моята кола, но ще пиша за най-належащия. Някой може ли да ми препоръча добър майстор, който може да ми смени мебраните на изпарителя във Варна ( изпарителя е BRC, конвенционална АГУ) и да настрои уредбата да работи нормално? Колата е Ауди 90 В3, база - 115 к.с., в момента градско ми гори 25/100 а извънградско 10/100. Погледна я един майстор в Силистра и ми каза да пробвам да си сменя мембраните. Купил съм мембрани на BRC, но имам проблем с намирането на майстор да ги смени. А колкото до настройката, разбрах, че механичните инжекции се настройват доста трудно. Имам проблем в ниските обороти на газ, до 2000 оборота неможе да се наеме колата, да не говорим на ход на полу-съединител. От 2 седмици пък на бензин ми държи от време на време на 1700-1800 оборота, когато не е на скорост. Кажете си мненията. Аз не разбирам много от коли, но знам че тази кола беше в страхотно състояние преди да и сложат АГУ-то. Благодаря за помоща!
  3. Здравейте колеги. И аз се интересувам от добър майстор във Варна. За съжаление нямах думата при слагането на АГУ и за това сега съм с конвенционална газова на Audi 90 B3/ 115 hp. Сложен е стар изпарител BRC, но мембраните са се изпекли вече. Някой може ли да ме насочи към читав майстор във Варна, който да ми смени мембраните и да ми настрои уредбата, че до колкото разбрах, механичните инжекции никак не се настойват лесно. Благодаря Ви за помощта.
×
×
  • Create New...